Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marica ta od F16

Czy 47 kg przy wzroście 160 cm to dużo?

Polecane posty

Gość GN&ampo;a9;Rqueen
Do do koczkodanek- ale sie usmialam z tego koczkodana i beczki piwa ;) Znaczy sie wg mnie to ja mam nieproporcjonalnie szerokie, grube biodra i tyłek. To wkurza bo własnie stad nigdy mi nic nie zchodzi.

Gość widzę, że na
głupotę nie ma siły/rady, jedyną siłą będą suchoty, wtedy takie kościotrupy w sposób naturalny zejdą z tego padołu i nie będą pieprzyć tu na Forum głupot nt. prawidłowej wagi, buuuaahhha

Gość widzę, że na
Znaczy sie wg mnie to ja mam nieproporcjonalnie szerokie, grube biodra i tyłek. To wkurza bo własnie stad nigdy mi nic nie zchodzi. ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Nie pojęłaś aluzji. Koczkodan, to baba na cienkich nogach z dużym brzuchem!!! Ty, jeśli masz grube nogi i dużą dupę, nie jesteś koczkodanem, tylko lekko korpulentna, a takie lubią chłopy po 5-tym piwie

Gość jakie duzo czy ty na leb
jak ktos ma taka a nie inna budowe szersz ebiodra itt to nawet niska waga nic nie pomoze bo i tak figura pozostanie ja mam szczupla gore szerszy dol i chocbym nie wiem jak byla chuda swojej sylwetki nie zmienie zawsze bedzie roznica jedneog rozmiaru miedzy gora a dolem bo rozstawu kosci i genetycznego rozlozenia tluszczu dieta sie nie skoryguje wiec nie wiem po co to lametnowanie trzeba zaakceptowac ze jedna ma wciecie w talii ale wielki tylek i male cycki a inna szczuple uda ale wielkie cycki i brak wciecia

Gość SysioooLinaaa:)
Jak dla mnie to mało :) sama mam 162 cm i ważę 42 kg ...

Gość GN&ampo;a9;Rqueen
Widzę że na, zrozumiałam aluzje. Przecież w dalszej części postu od ,,do koczkodana" pisze o dysproporcji a nie tylko o koczkodanie.

Gość jakie duzo czy ty na leb
i ja juz troche na tym swiecie zyje i powiem sszczerze ze facet woli jak kobieta jest okraglejsza i ma wieksza pupe kraglejsze uda i wystajacy brzuszek (oczywiscie w granicy rozsadku) niz wystajace kosci zapadniety brzuch patyczki zamiast nog nawet jak jest taka sylwetka troche dysproporcjonalna to faceci wola jedna czesc ciala w sam az a druga nieca wieksza niz jedna w sam raz a druga chuda kobieta ma byc kobieta bo jakby facet chcial laske o figurze faceta to zostalby gejem a nie hetero dlatego jeszcze raz powtarzam kobieta to glownie tylek cycki i wciecie w talii nie masz wciecia cwicz hula hop nie masz cyckow to sie nie odchudzaj i nie pozbawiaj sie chociaz tylka i bioder

Gość tzhjukl
powinnas wazyc 27 kg albo jebni sie w sagan

Gość GN&;ampo;a9;Rqueen
tzhjukl ha. Ha. Ha.

Również należe do bardzo szczupłych osób.. :) a moim skromnym zdaniem kazda waga poniżej 50kg u dorosłego człowieka jest zła, jest za mała... takze wg mnie to jest ok lub za mało.

Gość waga poniżej 50 u
osoby po 40 to faktycznie nie najzdrowiej wygląda, ale u młodych dziewcząt jak najbardziej, to jedyny czas aby być piękną nawiązując do rozmowy, ja jak utyje 4 kg, mój cyc wpada w miseczke pełną B prawie C, czyli jak ważę jakieś 60/62kg, mam nieszczesny typ gruszki, więc jak chudne to najpierw cyc, a potem może nogi-może-ale muszę niestety przyznać że ja wole swoje 0A w biuście niż te balerony(nogi) i prawie 100 w biodrach mam 166 wzrostu dążę do zgubienia jeszcze 3 kg, bardzo źle się czuje taka tęgawa zwłaszcza że jak utyje to mam stercząca wielki zad, ohyda zasada jest taka, że zawsze jest lepiej być za chudym niż za grubym

Gość sweetG
Wydaje mi się,że młode dziewczyny za bardzo przejmują się swoim wyglądem przez co nie mają czasu by cieszyć się życiem. Co za różnica czy waży się trochę za dużo? Popatrz na jennifer Lopez albo beyonce- to piękne i pełne kobiety a wzbudzają zachwyt. Szkoda czasu na kompleksy

Gość Zboczek404
A mnie podnieca jak kobiecie wystają żebra... Uwielbiam kochać sie z taką osobą, ale szukam ideału- jak dla mnie wszystkie jakie dotąd miałem były za grube... Heh ;) takie życie.

Gość explanation
mam 163cm i ważę 47kg... ;D i uważam,że to nawet za mało ! ;D

Gość Tajemnicza009
Ja waże tyle samo tylko mam wzrost 161cm mnie troszke też się wydaje że jestem gruba ale to nie jest prawda i u ciebie też niestety nie ale znalazłam pare sposobów żeby przytyć a jeżeli to nie zadziała to spotkam się z dietetykiem.

Gość Tajemnicza009
Nie zgodze się z tobą jaaka duża czy ty na łeb ponieważ każdy facet jest inny i niektórzy wolą takie właśnie drobniutkie a nie którzy te krąglejsze są różni faceci

Co wy wypisujecie przy 160 cm 45 kg to chuda jak nie powiem co ( skora i kosci ) ja mam 160 i waze 55 i jestesm chuda .Ludzie co wy macie jakas obsesje na bycie szczuplym.Czy wy rozrozniacie szczuplosc od chudosci .Popadacie w skrajnosci

Gość Ktoś musi to powiedzieć..
Weź się wreszcie za siebie dziewczyno!!!! Masz w końcu 30 kg nadwagi!!! Wstydu nie masz!!!

Gość Fantastyczna
Ja mam 160 cm i jak ważyłam 48/49 kilo to czułam się superatrakcyjna :) Teraz waże 54 i też sie tak czuję :D

Gość tresorerie
Do zycie 34 Ja mam 160 i ważę 45 kg , mam mieczkę B/C i wcale nie wystają mi żebra i wszyscy twierdzą , że jestem w sam raz. A gdy rok temu przy wzroście 1 cm mniejszym ważyłam 52 kg to byłam tak gruba , aż mi rodzina dokuczałam. Więc nie mów że ty przy wzroście 160 ważąc 55 kg jesteś chuda , bo to niemożliwe. A moim zdaniem 47 przy 160 jest ok. jeżeli jesteś nastolatką. Bo jak jesteś po 30. to mogłabyś trochę przytyć.

Gość jhjhj
jest zajebiscie;d mam tyle samo ;d

Gość gośćkbk
mam 20 lat i mam tyle samo, dla mnie jest ok :) to zależy też od tego jakie masz kości