Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona 21 latka

co to jert?

Polecane posty

Data pierwszej miesiączki Data ostatniej miesiączki Długość/regularność cykli, obfitość miesiączki Czy współżyjesz? Czy byłaś w ciąży? Czy rodziłaś? Czy poroniłaś? I z jakim problemem przyszłaś.

żądają pytania? lekarz zapyta się Ciebie o datę pierwszej miesiączki, cykle (ile trwają, czy są skąpe/obfite) - dobrze żebyś miała ze sobą kalendarzyk i o współżycie... Więcej nie pamiętam...:classic_cool: a na chooj ci koleżanka? :D NIe za stara jesteś? :D Ginekolodzy nie gryzą...I wstydzić się też nie ma czego - oglądają tysiące tzip...Nie twoja pierwsza i nieostatnia🖐️

Gość zmartwiona 21 latka
Dziękuję za odpowiedź... A data pierwszej miesiączki to dokładnej nie pamiętam... Ja wiem że ginekolog widzi setki cipek ale to będzie moja pierwsza wizyta więc dlatego się wstydzę

Mama Ci nie powiedziała, że musisz zapisać datę pierwszej miesiączki? :o Pamiętasz chociaż ile miałaś lat?

lekarza nie obchodzi to czy dostała 24 czy 13 dnia miesiąca.... Ważny jest rok i mniej więcej miesiąc, żeby chociaż wiedział czy np. miałaś skończone lat 12 czy 11 z kawałkiem...czesc]

Gość zmartwiona 21 latka
Pamiętam że miałam 11 lat i to był chyba lipiec.

Gość zmartwiona 21 latka
Tylko czemu ja tak się boję iść do tego ginekologa...:(

Gość zmartwiona 21 latka
Dzwoniłam dzisiaj do przychodni umówić się na wizytę do gina wolne terminy są dopiero od 8 lipca... A dzisiaj zaczoł mnie boleć brzuch... Może to przed okresem? Sama nie wiem

Gość zmartwiona 21 latka
Nie bo nawet nie mam gdzie kupić mieszkam daleko od miasta:( a w ciążę wątpię bo skoro gumka nie pękła nie ma możliwości ciąży... Boli mnie brzuch mam straszne wahania nastroju to może przed okresem?

Gość psssssssssssssssssssssssssssss
to jedz do miasta i zrob ten test. nikt ci tutaj nie odpowie czy jestes w ciazy czy nie. nikt ci nie powie kiedy dostaniesz okres i czy dotaniesz. i nikt ci nie powie czy wszystko jest w porzadku. nikt tego nie powie bo nikt tego nie wie eh...

Gość psssssssssssssssssssssssssssss
ile to juz dni? za bardzo sie spinasz.

Gość zmartwiona 21 latka
Dzisiaj jest równe 2tyg jak się spóźnia okres... Dodam że moje cykle są nieregularne

Gość zmartwiona 21 latka
pssssssssssssss jestes?

zmartwiona, Ty przede wszystkim nie nakręcaj sie sama :D przestań na chwile o tym mysleć ;)

Gość zmartwiona 21 latka
Czyli co? Jeszcze tak źle z moimi okresem nie jest? I za bardzo panikuje tak?

Gość Lala121 (gin)
Po seksie masz inną pracę gospodarki hormonalnej. Ale jak to jest, nie wstydzisz się seksić a iść do ginekologa tak ...

Gość zmartwiona 21 latka
Czyli co Lala121 od tego okres może się spóźniac? W tygodniu idę do ginekologa

Gość zmartwiona 21 latka
Czyli co Lala121 od tego okres może się spóźniac? W tygodniu idę do ginekologa

"Po seksie masz inną pracę gospodarki hormonalnej." Ale, że co? Że penetracja tak działa na jajniki, przysadkę mózgową i podwzgórze, że zmienia się gospodarka hormonalna? Czy orgazm tak działa? Czy co?

Gość svcsdvvc
ok a teraz usiądź na samolocik i z mojej super tajnej kamery zostanie nadany obraz z twojego mieszkania do mojego. i postawię diagnozę :D

Gość zmartwiona 21 latka
Na środę umówiłam się do gina... Dziś zauważyłam że zaczyna mi się okres... Znaczy od kilku miesięcy miałam przed okresem normalnym takie plamienie i dzisiaj to jest:) ale do gina pójdę żeby przepisał mi jakieś tabletki na uregulowanie