Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaneczka

czy czlonek moze byc za duzy??

Polecane posty

Gość ciekawskaneczka

mam pytanie, czy istnieje cos takiego jak "za duzy" czlonek? ja jestem jeszcze dziewica, przy czym jestesmy na takim etapie z chlopakiem, ze mu obciągam i mam wrazenie, ze jego penis jest przeogromny. jak go chwytam oburącz to jeszcze cala glowka wystaje. nie mam porównania, ale obawiam się, że będzie mi sprawiał ból. czy moze sie tak przytrafic ze nie bedziemy mogli wspolzyc normalnie przez ten rozmiar?

Gość blknsld;k
możliwe że nie będzie Ci mógł włożyć całego co jest mało komfortowe dla faceta. Twój facet z tego co mówisz ma około 20cm

Gość FranekDzik
Obciągasz ustami? Wchodzi cały?

Jak się rozgrzejesz staniesz się pojemniejsza, że tak się wyrażę. Plus nie musi przecież cały wchodzić.

Gość blknsld;k
Zapewniam Cię że ponad 20cm nie w każdą da się włożyć bez bólu

Gość blknsld;k
ale na pewno pierwszy raz nie jest odpowiedzią na Twoje pytaniem. Jak Ci trochę rozepcha cipkę to będziecie wiedzieć czy wchodzi ;-) sorry za słownictwo :D

Gość ciekawskaneczka
jeszcze nie kochalismy sie oralnie, tylko obciagalam mu reka. mozliwe ze ma 20cm, nie pytalam go o dlugosc. Czy te 20cm to jest normalna wielkosc?

20 to dość sporo, ale to Ty powinnaś wiedzieć ile on ma, a nie ktoś zgadujący po wielkości Twoich dłoni. Swoją drogą musiałabyś mieć spore łapy :D

Gość ciekawskaneczka
glupio mi sie pytac ile ma centymetrow. moze nawet nie mierzyl. boje sie strasznie tego pierwszego razu!

Gość klusek
a moze po prostu masz małe dłonie :)

Gość niech cie w anala zwali
na 100% zmieści się cały :D

Gość blknsld;k
jak tak strasznie się boisz to może warto poczekać...

Gość co za chamskie słownictwo
o matko..dziewucho, czy ty nie znasz mniej wulgarnego określenia od "obciągałam mu" ? :O :O

Gość potrzebabliskości
ale ktoś tu chyba czyta niedokładnie. "koleżanka" napisała, że łapie w 2 ręce i główka wystaje;) moim zdaniem się zmieści. nie ma się też czego bać, jeżeli chodzi o pierwszy raz, może troszkę poboleć, ale nie musi przecież:) na pewno będzie dobrze:)

Gość ciekawskaneczka
mozecie sie smiac ze mnie, ale zmierzylam sobie piesc i mam ok 8 cm, czyli on ma 16cm + glowka. glowke ma dosc spora wiec pewnie bedzie z 20cm. spojrzalam na badania i sie okazuje ze to nie jest normalna wielkosc, tylko jakies 5cm powyzej sredniej. ja to sobie dwa palce z trudnoscia wkladam, a co dopiero taki dragal. jestem przerazona:/

Dobra gra wstępna i nie będzie problemu. Jak to mówią, jak się popieści, to się zmieści.

Gość Moj facet ma ok 19 cm
i jak sie nie pohamuje albo przy glebokich pozycjach boli

Moja droga, pomijając fakt, że używać strasznego słownictwa, to zgodzę się z przedmówcami, że jesli tak bardzo Cię to trafi, to sobie zmierz dłonie. Jesli masz szerokosci około 8 cm, a głowka wystaje, to jego penis może mieć spokojnie 20 cm. Co pewnie sprawi Ci bół podczas stosunku, choć sprawy biologiczne są indywidualnie uwarubkowane u każdej kobiety. Jedną by bolało i nną mniej, a jeszcze inną wcale. A najlepszym rozwiązaniem, byłoby z nim porozmawiać o tym. I nie mów, że się wstydzisz z nim porozmawiać, bo jak się nie krępujesz mu "obciągać", to i z rozmową nie powinno być problemu.

"Obciągać"-faktycznie straszne słowo. Lepiej na tzipę mówić muszelka, a na seks przytulanie. :classic_cool:

Gość ciekawskaneczka
napisalam w ostatnim moim poscie, ze zmierzylam i mam 8cm. ale co mam mu powiedziec?

😘 Ala! Jest jeszcze wiele, wiele przerażających słów. :D Był tu taki temat z tydzień temu. Pojedyncze słowa to jeszcze nic, ale całe wyrażenia to była porażka. :D :D :D