Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Glodna seksu

Lubicie sie kochac ze smakiem?

Polecane posty

Oj, dobra Vero, będziemy łowić w Twoim jeziorku a potem wypatroszymy pstrąga na dwie strony i językiem wybierzemy ości. Ca te va?

Oj, faktem jest, że pojechałem po bandzie... nie miałem takigo skojarzenia. Usmażony pstrąg ma zapach bardzo przyjemy. truite garnie

u nas na wsi je się tylko radioaktywne szproty w oleju :classic_cool: po latach nawet nie zwracasz uwagi an to, że maja wiecej płetw. :classic_cool:

Gość Glodna seksu
Vera rozumiem, ze miedzy nogami?:D

Gość Glodna seksu
To wypierdaIaj czepiająca się każdego tematu niedowartościowana mitomanko 🖐️ i ser spod napleta na twoj niedowartosciowany ryj 💤

O, tak - to jest myśl! Dużo łatwiej niż ze smakiem można zastosować produkty spożywcze do różnego rodzaju zabaw. Nie mówię tu o sztandarowym przykładzie użycia banana, który jest raczej filmowy niż rzeczywiście fajny. Ale widziałem (na filmie) użycie niedużych limonek. Można również użyć oliwy z papryką do masażu. Może rozgrzać jak Pani lubi zwiększone ukrwienie swojej pestki. Jeśli Pani woli być aktywna to możnaby spróbować różnego rodzaju sosów byle nie w nadmiarze, żeby nie zemdliło. Mogą być bardziej pinantne albo na przykład słodko-kwaśne albo i inne. Powiedzmy, że Pani ma chęć na twardą jałowcową z gorczycą, i chrupp...

Gość Glodna seksu
Sorry vera ale to byl jakis podszyw:)

Z niedowartosciowana, to sie jeszcze zdodzę ale mitomanko? :O mylisz mnie ze swoja matka. :classic_cool:

Gość Glodna seksu
To powiedz to podszywaczowi

Gość Glodna seksu
Prze...?