Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaafw

ubieranie

Polecane posty

Gość gaafw

czy można maluchowi założyć na noc samego pajaca czy lepiej jakieś body pod spód? (mam duzó welurowych pajaców, które podostawałam i boję się że nie zdążę ich wykorzystać, bo dziecko urodzi się w lecie) czy po nocy przebieracie dziecko w inne ubranka, czy dopiero jak isę pobrudzi albo posika?

Gość pajac;
ja nigdy nie przebieralam takiego maluszka ekstra na noc. przebieralam jak byla potrzeba np. zrobil duza kupke albo mleko sie ulalo na ciuszki. taki maluch spi dzien i noc na poczatku wiec nie widzialam sensu przebierac. oczywiscie mozesz jak ci sie chce przebierac nawet kilka razy dziennie:)

Gość adadd
ważne, żeby dziecku nie było za zimno ani za gorąco i najlepiej, aby ciuszki były bawełniane(te które zakładasz bezpośrednio na ciałko)

ja przebierałam i przebieram po nocy,ja nie chodze po domu w piżamie więc dlaczego dziecko ma byc caly czas w niej a pod pajac/śpiochy zawsze wkładałam bodziaki lepiej pielucha sie trzymala i tyle ;)

Gość jeśli chcesz zużyć latem
welurowe bodziaki to mozesz je dziecku nakładac na noc same. tzn ze skarpetkami, ale juz nic wiecej na wierzch. jak bedzie trzeba to przykryjesz lekkim kocykiem. powinno byc idealnie. w ciągu dnia tez moze tak dziecko leżeć, w samym bodziaku.

Gość Kirysek 200
welurowe bodziaki????? są takie? ja bym w lato nie ubierała dziecka w welurowe pajace.... no chyba, że pogoda taka letnia nie będzie. Ja też podostawałam welurowe rzeczy i psioczę, bo strasznie obłażą i przez to paskudnie wyglądają...

ja tez przebieralam na noc i potem po nocy...to ze spi caly dzien to myslisz ze sie nie poci? ..ty bys chodzila caly dzien w pizamie ? a jak ubierac lekko.. ja takiego maluszka w same spioszki..lub same body plus skarpetki i cienkim kocykiem przykrywalam..byle nie przegrzewaC:)