Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakołowana16...

Czy musze tylko lekarskie zw. przedstawic w szkole?

Polecane posty

Gość zakołowana16...

Juz drugi tydzien minał kiedy nie jestem w szkole. Dzisiaj mialam iść ,lecz ztchórzyłam,bałam się ale juz jutro własnie ide napewno. Znajoma mi przekazała że wych. powiedziala że przyjmie odemnie tylko lekarskie , zadnego innego nie przyjmie. A jak nie przyniose świstka od lekarza, to ma wzywac rodzica. Czy po 2 tygodniach mam prawo dac zwykłe usprawiedliwienie ( napisane przeze mnie oczywiście) czy jednak jak wymaga- lekarskie?? Rodzice myslą że normalnie do szkoły chodziłam przez ten czas Mój brak frekwencji niestety nie był spowodowany żadną chorobą , tylko moim brakiem motywacji :o :o Troche pogubiłam się w tym , nie wiem jak to rozwiązac 😭

Gość Donald ma Tole
Rzuc jej normalne zwolnienie napisane przez znajoma i po krzywku, kazdy był uczniem i roznie sie kombinowało

Gość Donald ma Tole
albo powiedz ze troche przycpałas i film ci sie urwał :p

idz do lekzrza swojego i popros o uspr. albo wyrob sobie swoje pieczatki i sama sobie pisz zwolnienia

Gość Donald ma Tole
Albo idź do psycjhiatry , powiedz ze masz problemy z sob a i popros o podbicie usprawieldiwienia :D

Gość luzuj ,,,,,
a musisz koniecznie to usprawiedliwiac? ja w mojej szkole kiedy prawie miesiąca nie usprawiedliwilam, a ocena z zachowania mnie waliła :)

Gość luzuj ,,,,,
wogole szkoła to nie jest pwood do stresow i nerwow, to sobie odpusc, masz jeszcze czas na nerwy i stresy :p

Ja bym poszła prywatnie do lekarza i na pewno wypisałby zwolnienie wstecznie :) Ale lepiej nie mów że wagarowałaś, powiedz że bolało Cię gardło i myślałaś że posiedzisz ze dwa dni w domu i przejdzie, a potem ochrypłaś i było ci głupio iść ze zwykłą chrypą do lekarza a traz w szkole chcą od ciebie zwolnienie lekarskie...nic nie tracisz, najwyżej ci nie wypisze wtedy mu nie zapłacisz i tyle :p To sie moze udać zakładając że wybierzesz odpowiedniego lekarza a zawsze w mieście wiadomo który jest odpowiedni :p A tak w ogóle uważam że lepiej byłoby powiedzieć mamie i uświadomić jej że najlepszym wyjściem jest to żeby potwierdziła Twoją wersję bo inaczej będą ją i ciebie ciągać po psychologach szkolnych...i inne takie. Myśle że moze na to pójść o ile zdarza ci sie to po raz pierwszy.

Gość do szkoly wonnn
MARSZ JUTRO DO SZKOŁY Z PODKULONYM OGONEM I POWIEDZ PRAWDE !!!!!:/

Gość bura rura bura
daj zwykle usprawiedliwienie, nie pieprz sie z tym