Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastka16

Ciąza

Polecane posty

Gość Nastka16

Cześć, mam na imię Basia. Mam pewien problem. Razem z mężem chcieliśmy mieć dziecko i w ostatnie dni płodne bardzo się staraliśmy. Dwa tygodnie później zrobiłam domowy test ciążowy i wyszedł pozytywnie. Bardzo się cieszyliśmy. Kilka dni później powtórzyłam test aby upewnić się czy na pewno jestem w ciąży. Pare dni później dostałam okres. Bardzo się martwię że może coś byc nie tak. Proszę o rady!

Gość oj dana dana...
widocznie poronilas idz zrob bete hcg i usg dopochwowe u gina

Gość znudzona w domu
to mogłobyć naturalne poronienie, 30 procent ciąż tak sie niestety kończy

Gość Nastka16
może być jakaś inna przyczyna tego krwawienia??

Gość a jakie to było krwawienie
znaczy czy obfite i jak długo trwało w porównaniu do twoich miesiączek?

Gość Nastka16
22 maja zrobiłam pierwszy test wyszedł pozytywnie, 27 maja też wyszedł pozytywnie a dzisiaj dostałam okres i nie jest on taki sam jak przy poprzednich miesiączkach

Gość oj dana dana...
ja pierdole,no to chyba proste-rusz dupe do laboratorium ,zrob badanie na poziom beta hcg!! nawet teraz, wynik bedziesz miala popoludniu! czy to takie skomplikowane? czy my siedzimy w twojej macicy i wiem co to za krwawienie? dlaczego nie pytasz gina tylko piszesz na kafe?? mieszkasz na pustyni gdzie nie ma lekarza? LITOSCI!!!!! GŁUPOTA NIEKTORYCH MNIE PRZERAZA!!!!

ja jak byłam w ciazy to mialam normalnie taki jakby pseudo okres w dniu terminu miesiaczki zaraz pojechalam do gina a on powiedzial ze to na poczatku tak moze byc ze z dzieckiem ok tylko organizm jescze nie przyzwyczail sie do ciazy na takiej zasadzie mi to wyjasnil i 2 i 3 i 4 okresu juz pozniej nie bylo teraz jest 1,5 roczny rafałek