Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość John7543o53205u2

Zakochałem się w młodszej kobiecie a mam już rodzine

Polecane posty

Nie atakujcie mnie tak, nie zdradzę zony, to nie w moim stylu, a zresztą ta dziewczyna zauroczyła mnie swoim charakterem...i tak nikt mi pewnie nie uwierzy...

Gość pixiiiii27...
co wy mu radzicie żeby z korepetycji zrezygnował ?? 40 letni facet który jest tak napalony na tą dziewczynę nigdy nie zrezygnuje z takich doznać. Gdyby miał to zrobic to już by zrobił, kiedy tylko poczuł że coś się dzieje.

Gość fgdffgggffg
a ja nie wiem kogo to w ogole interesuje. dziadowi zachcialo sie ruchac bo zonka sie znudzila i wywleka to na forum tylko po co? mentalne dziecko

Gość uhauha
kryzys wieku średniego, wielu facetom w Twoim wieku wali na łeb. No coż, przeleć ją i zapomnij o niej.

Gość mortalla
ok to ja mam radę, ożeń sie z tym obiektem westchnień, narób jej kilkoro dzieci i pożyjecie tak przez kilka lat w końcu ona zacznie coraz mniej cie pociągać i w końcu trafisz na kolejną która zachwyci cię swoją "osobowością" Prose jak drut jasne jak słońcę, to naprawdę tak działa, uwierz :D

Gość jawiem jaktojest
ale wy jesteście żałosne, normalnie żal.pl, ja znam przypadek że facet zostawił jednak żonę dla młodszej i z ta młodsza się razem zestarzeli... i byli szczęśliwi. widac ze normalnie jad z was kipie bo chcialybyuscie żeby ktoś był tak zakochany w w as, ale nie ma nikogo takiego, a męzowie was zdradzają żal.pl

Gość czerwona truskawka__
tak jesteś stary że zobaczyłeś jak się zestarzeli :D pogratulować wieku :)

Gość Na temat i nie
wymień cechy tego jej charakteru:)? Co cie tak urzekło? to coś poradzimy

Gość Na temat i nie
jesli z zoną znaliscie sie krótko, ciąża, to fakt trudno wierzyc w big love. Ale z drugiej strony jesli ty bedziesz ciagle za młodymi sie oglądał, bedac z tą młodą kobietą, to ona nie uwierzy w twoja miłosc, bo to jednak oznaka kryzysu sredniego..takie obsciskiwanie sie z małolatami, gapienie sie na nie.Co rok to inna...to żałosne i żałosny widok.. Będąc z tą młodą kobietą powinienes zachowyac sie jak facet. Wtedy uwierzy, Ps ma 24-28 lat? to pewnie chce dzieci. Wiec nie zwlekaj, bo z roku na rok jestes starszy i twoje notowania na giełdzie przydatności maleje;) I ona sie zmienia, trudno miec dziecko 1 w wieku 36-40 lat..

Gość Na temat i nie
a twój bład polega na tym, ze jesli wiesz, ze ta młoda kobieta ma super charalkter to tym bardziej powinienes z nia porozmawiac, przedstawic jej sprawe, jej zawiłosc i co ona na to. Jak nietuzinkowa to i spojrzenie na sprawe ma takie itp. Nie rozmawiając z nią wiele tracisz, my tu za wiele nie poradzimy. To WASZA sprawa, a jesli dotyczy tej młodej kobiety, powinienes z nią rozmawiac. I jesli faktycznie ją kochasz, to nie marnuj tego. Miłosc to rzadkie zjawisko. powodzenia.