Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cyjankowa panienka.

Interesuje mnie spotkanie dwoma panami

Polecane posty

uprawiam seks tylko i wyłacznie w układzie trójkat. chetni prosze pisac na poczte, nie gole gryzonia lubie brutalny seks jestem singielka nie interesuja mnie sponsoring panowie z pomorskiego od 25 do 19 lat

Gość Kuszaca propozycja
mm ; ) juz pisze! mam 21 lat

Gość 932759387535
taaa a potem podasz nam cyjanke?nie, dziei k

Gość asterix i obeliks
pasujemy??

Gość mązzony
mam zone to chyba nie przeszkadza ?

Gość ten grzyon mnie odstrasza :O
:O

Gość ogolona3466
wszystkie WSZYSTKIE WLOSY na ciele sie usuwa WSZYSTKIE!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość Cyhankowa panienka.
Jesteś łysa? :(

Laska jestes The Best z tym gryzoniem to tak dla szalenstwa.. usmialm sie czytajac te wpisy

Gość Ogier 24/16
Witam mam 28 lat bardzo obdarzony przystojny brunet....juz nie mogę się doczekać spotkania

Gość albert s
pokaz zdjecie

Gość sdsfvdssdgsg
opisz sie jak wygladasz>?

Gość sdsfvdssdgsg
jestem prawiczkiem to nie przeszkadza?

Gość jbvjhvl
a wpiertol cię nie interesuje? weź się lecz kobieto. jak można na raz z 2 facetami? jednego chuja ci za mało? już masz takie cipsko rozjechane? możecie mnie zjechać od mocherów. mam to w dupie. nie pochwalam tego szerzenia poligami na inyternecie. juz się ludziom w głowach nasrało od tego oglądania gołych dup na internecie!

Czy ja kogokolwiek kogos do czegos naklaniam/ robie komus krzywde?spoykam sie z mezczyznami to moje zycie, moze i mi malo widac taki mam temperament a ty za przeproszeniam takie gadki mozesz sobie wsadzic bo to nic nie zmieni ;)

Gość jbvjhvl
mogę ci wsadzić w dupę i wyleca od razu bo zwieracze ci juz nie działają. w wieku 40 lat bedziesz popierdalała w pampersach :D wystarczająca rekompensata jak dla mnie :D i własnie że dają. jakby wszyscy ludzie się zbuntowali przeciwko wszechotaczającemu sexowi na codzień może przestaliby nam robić papkę z mózgu na onecie i innych portalach. jak wejdę już o 21 to nic nie mogę ciekawego poczytać tylko same gołe dupy klaty i sex blogi., zygać sie chce. niektórzy jeszcze mają mózg i takie coś uwłacza ich godności. ze tylko to nas niby interesuję. juz bym wolała poczytać reportarz o tym co na świecie słychać, co zjeść dobrego, gdzie pójść, trochę kultury, wernisarze a nie tylko cycki i baby i czaty!!!

Gość jbvjhvl
nie wcale nie nakłaniasz, tylko namawiasz do wsadzenia ci w 2 otwory przez chętnych panów pomiedzy 25-29 r.ż. jak suka nie da pies nie weźmie. panie trochę szacunku. bądźcie chociaż ociupinkę bardziej szanujące się! nie tylko w seksie ale w każdej dziedzinie życia!

Ale Ty musisz człowieku mieć problem ze sobą i kompleksy.. Nigdzie nie napisałam, że interesuje mnie anal. Nie tylko na tym polega układ trojkat. Błagam Cię zamilknij. albo powiedz mi to prosto w oczy. Na tym etapie Cię pożegnam. :)

Gość HC
jbvjhvl, jak ci sie nie podoba tematyka, frustracie, to wypierdzielaj w podskokach na czatolik albo inne czyste moralnie oszołomstwo, albo na portale o fizyce kwantowej. na wała tu siedzisz, skoro tematy ci nie podchodza? toz to trza byc megakretynem zeby siedziec na ero-kafe i sie żoładkowac na tematy erotyczne. Czego sie tu spodziewałes, uzdrowienia moralnego ? :O 🖐️