Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eoralde

wolał bym być głupi i ładny niż mądry i nie atrakcyjny

Polecane posty

Gość eoralde

bo takto bym przynajmniej ruchał a takto? co ja mam za zycie??? cale zycie jestem samotny i bez sexu..

Gość świetna teoria
jesteś bez seksu bo jesteś i głupi i brzydki... niestety

Gość hedgehog
gdybyś był "mądry", nie zrobiłbyś tylu błędów w jednym poście ;)

Gość taka jedna piękna i mądra
Zamiast się zamartwiać weź się za własną ortografię, bo aż razi w oczy.

Gość eoralde
a niby gdzie mam błedy?? dla meni blad to jakbym napisal zamiast król - to krul albo zamiast poszedłem to poszłem a wy sie pewnie dopierdalacie do literowek, gdzie po prostu nie chce mi sie wcizkać alta i tyle.. chuj wam w dupe lamuys

Gość eoralde
no walsnie czyli tak jak myslalem literowki w dupe se to wsadzicie pisze szybko i nie sprawdzam, albo eni hce mi sie alta naciskac wiec chuj wam w dupe cwele dla mnie blad to jest blad ortograniczy a nie tkaie gowna cwele kurwy jebanee!

Gość kaszmirrr
wolałbym, nieatrakcyjny - w tych słowach popełniłeś błędy

Gość eoralde
dla mnie to nie sa błedy

Gość kałamarniczkka
a co? literówki?

Gość świetna teoria
nie dość, że głupi, nieatrakcyjny to jeszcze prostak i cham.... to aż nadto dla każdej dziewczyny:)

Odpowiedzcie chłopakowi mądrze, idiotki a nie przekierowujecie temat na błędy, by udawać że nie ma problemu. JEST PROBLEM I TO POWAŻNY. Zauważ sam autorze jeżeli dziewczyna wybierze brzydkiego ale oczytanego i mądrego to jej np: córka odziedziczy po nim brzydką twarz i bedzie pośmiewiskiem dla chłopaków w klasie potem na studiach i w pracy. Już wiesz dlaczego musisz zostac odrzucony? - gatunek się oczyszcza ze złego DNA. A ty wybrałbyś dziewczyne mądrą, lecz o brzydkiej twarzy?

mam znajomego który ukonczył technikum wieczorowe dla Dorosłych. Jest ładny i faktycznie piekne dziewczyny z Akademii medycznych i z dziennej ekonomii się w nim zakochiwały z miejsca. Więc najpierw uroda, potem długo nic az wreszcie intelekt na 7 miejscu.

Gość zgadzam się z egoistem
eliminacja wewnatrzgatunkowa

Gość katalonka ble ble
Jakis wysyp chamów czy co? Od idiotek rozmówczynie wyzywa.

Gość przeciętna
"wolał bym być głupi i ładny niż mądry i nie atrakcyjny" Każdy GŁUPI i BRZYDKI wolałby być GŁUPI I ŁADNY.

Gość przeciętna
Egoist_*31, "Odpowiedzcie chłopakowi mądrze" - jakaż mądrość bije z tych słów. A co z praktyką? "jeżeli dziewczyna wybierze brzydkiego ale oczytanego i mądrego to jej np: córka odziedziczy po nim brzydką twarz i bedzie pośmiewiskiem dla chłopaków w klasie potem na studiach i w pracy" - czy też może córka odziedziczy po matce urodę a po ojcu rozum? I to właśnie filozofia Egoist_*31 stanie się pośmiewiskiem. "A ty wybrałbyś dziewczyne mądrą, lecz o brzydkiej twarzy?" Mądra dziewczyna nie może być "brzydka z twarzy". Głupiej wydaje się, że z twarzy nie widac jej glupoty.

Gość spotykaja sie dwaj
faceci i jeden pyta drugiego: kim wolalby pan zostac lysym czy idiota? - Chyba idiota, bo to sie mniej rzuca w oczy...

Gość przeciętna
"mam znajomego który ukonczył technikum wieczorowe dla Dorosłych" - czy dla kogoś o tak małym rozumku jak Egoist_*31 jest to równoznaczne z tym, że JEST GŁUPI? "Więc najpierw uroda, potem długo nic az wreszcie intelekt na 7 miejscu" - intelekt znajomego NIEKONIECZNIE. Intelekt Egoist_*31? Próbuję znaleźć stopnie pośrednie. 1. Uroda z twarzy. 2. Powalające ciuchy. 3. Szałowe kosmetyki. 4. Odjazdowe tipsy. Zabrakło mi już ZALET. Pomóżcie mi coś wpisac pod punktem 5 i 6. Liczę na zgadzacza się z egoistem.

Gość ten trzeci
spotykaja sie dwaj, chyba nie liczysz na to, że rozśmieszysz Egoist_*31?

Gość spotykaja sie dwaj
hmmmmmmmmm

Gość przeciętna tobie nic nie pomoż
wsiuro

W przypadku mężczyzn to właśnie intelekt jest głównym wyznacznikiem atrakcyjności. Największe powodzenie od zawsze mieli mężczyźni bardziej inteligentni niż przystojni. Przykłady: Honore de Balzac http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d1/HBalzac.jpg Serge Gainsbourg http://img.listal.com/image/292588/600full.jpg Vincent Cassel http://files.myopera.com/celebfan/albums/368620/Vincent%2520Cassel%25202.jpg Z naszego podwórka Czesław Mozil/. Poza tym na starość każdy robi się brzydki. Mądrość za to nie przemija,

Gość eoralde
jestem brzydki jak gowno i co powiesz???

Gość :) tobie nic nie pomoż
tobie nic nie pomoż

Gość EwelinaEwa.
Na brzydotę nie pomoże żadna inteligencja, taki Józef Oleksy to dla mnie nie do strawienia, nawet za wszystkie skarby świata. Musiałabym być nieprzytomna żeby z kimś o jego aparycji uhm ;)

Gość przeciętna
Ubolewam nad tym, że Egoist*_31 ani żaden przystojny nigdy mnie nie przeleci:(

Gość EwelinaEwa.
przeciętna jest aż tak źle? ;)

Gość wszystko da się naprawić
nad własną nieatrakcyjnością można trochę popracować by nas nie męczyła. Jeśli jesteś mały i chudy, pochodź na siłownię, pomaga ładnie ukształtować sylwetkę, jeśliś łysy, noś łysinę noś z gonością nie podkreślając na każdym kroku swoich kompleksów z tego powodu, próbuj stać się duszą towarszystwa, bądź dowcipny ale nie wulgarny, kobiety nie lubią wulgarnych. A już na początku Twoja wypowiedź nie przedstawia się najsympatyczniej choćby dla moich oczu