Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manolek

ranking na kafe!

Polecane posty

ranking najbardziej nielubianych osob na kafe: 1.noxelia 2.dżeni 3.ines 4.kocie oczy 94 5.anal zgadzacie sie czy jakies zmiany ?

o mnie zapomieliscie:P pamietajcie jestem kretynka na dodatek mega pasztetem, jestem pusta, caly czas siedze na kafe hmm co jeszcze.. a jestem tez plastikiem :D to co nadaje sie?

Gość Awanturnik autobusowy
Lady Love o mnie zapomieliscie pamietajcie jestem kretynka na dodatek mega pasztetem, jestem pusta, caly czas siedze na kafe hmm co jeszcze.. a jestem tez plastikiem Ponieważ lubię Lady Love, to potwierdzam. Wszystko co napisała, to prawda :P

Gość gość
Lady Lovecześć Lady Love :D

no to jakbyscie zmienili ? tylko zeby krtoki byl ,bo to w koncu ranking, bo jak wam sie nie podoba co autor napisal,to wasze propo:)

kurva hasla zapomnialem ;D kogo jeszcze wypisac albo zmienic bo nie dopisuje to ma byc krotkie;p

albo nie ja to zostawie bo tak moim zdaniem ma byc,a wy mozecie tylko powiedziec z czym sie nie zgadzacie,bo ciekawy jestem:) zmian nie robie;D sorki:)

eee to ja sie tak nie bawie :( nie chcecie mnie docenic to wychodze :(:(:(

A dlaczego kocie oczy94? Jest tu chyba od nie dawna... I co? Już coś narozrabiała? Dla mnie wydała się miła

kocie oczy 94 , no nie wiem nie znam zbyt tak szczerze powiem ale widzialem ,ze byly na nia nagonki:)

Noxelia, nie wierzę że tez tak jak ja lubisz Avril Lavigne, kurde prawie wszystkie jej teksty na pamięć znam

bad bad women, bo oni mysla ze ja to Noxelia i uwazaja,ze zbyt sie wymadrzam i filozofuje ,chociaz wcale tak nie jest:)