Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zesrałam się?

Jak odróżnić, czy to chłopak się spuścił do mojej dupy, czy się zesrałam?

Polecane posty

Gość zesrałam się?

Jak odróżnić, czy to chłopak się spuścił do mojej dupy, czy się zesrałam?

Gość a ile dziecko masz wiosen ?
:D :D

Gość zesrałam się?
ale jak nie widzę swojej dupy a chłopak jeszcze nie wyjął penisa? to jak po kolorze? mam 19 lat

Gość Jelcz345
A twój chłopak to czyta. Jak tak to powiedz jej czy się spuściłeś w nią.

jesli zamiast płynnego kału, wypłynęła z odbytu sperma, to kolor jest jaśniejszy, przeswitująca konsystencja, choć nie charakterystyczna. No a własciwie, powinnaś wiedzieć przed stosunkiem analnym, czy masz tego dnia tak zwane rozwolnienie i czy istnieje ryzyko, że coś takiego może się przytrafić czy nie. Jesli masz w normie wypróznianie, to prawdopodobnie była to sperma.

Gość slovik
Jak nie masz czucia to proponuje pampersy

Gość córciu ile ty masz latek
powiedz mu by wsadził nos, jak się dziury zakleją to będzie gówno ,albo owsianka

nie wierze ,że taki idiotyczny wpis ma aż 13 komentarzy.... w gruncie rzeczy komentując to zniżacie się do poziomu autora :o ...

Gość cipkojad
heh.analek jest zajebisty ,jak dzwiewczyna lezy na brzuchu ja wkladam w jej pupke wacka .wtedy odlatuje. Na final nie trzeba.,dlugo czekac.

Gość Szop pracz
Ja to zawsze sam sprawdzam swojej dziewczynie na smak. Wtedy wiem czy Zdzisiek się spuścił czy Jola się zesrała.

Jesli nie chcesz zeby przytrafiło się Tobie to samo, co kolezance, to wystarczy dla swojej wlasnej pewnosci i komfortu, po stosunku analnym iśc do łazienki i sie ogarnąc, odzwiezyc, umyc i spokoj miec w głowie, bez obaw, ze moze spotkac Cie jakas kompromitacja. Facet o wiele lepiej zareaguje na fakt, ze po stosunku idziesz sie odswiezyc, niz mialabys dyskretne bąki przy nim puszczac, które niewiadomo czym mogą grozic. Uważam, ze to chyba normalne isc sie umyc i por sprawie. Stosunek analny nie nalzey do higienicznych, zatem i facet powinnien isc sie odzwiezyc. A jesli nie jestes przygotowana na stosunek analny, to po prostu tego nie rób, bo to ludzka rzecz - odbyt ma inną funkcję, zatem musi byc przygotowany na takie a nie inne rzeczy. To chyba zrozumiałe. Wtedy nie ma mowy o niespodziankach z działu "kompromitacja".

Gość zesrałam się?
A jak nie zdążę po stosunku dojść do łazienki? Albo zesram się w trakcie? Najbardziej boję się, że zesram się ze strachu, że się zesram... :/

No bez przesady:) Zdązysz... No jakie Ty pytania zadajesz? Zresztą bywa i tak, żd niektóre kobiety po prostu nie mogą uprawiać seksu analnego i już. Zle ich ciało na to reaguje, są wiecznie spięte i zestresowane.. No czasem sobie trzeba odpuścić. Nie ma nic na siłe, nie przełąmiesz się tak szybko psychicznie. Poza tym musi być zaufany partner, który jednak w przypadku sytuacji dyskomfortowej dla Ciebie nie skrzywi sie i nie wyjdzie bez słowa, tylko zrozumie, że rózne rzeczy sie zdarzają i że pupa to jest pupa:) Tyle.

Gość zesrałam się?
wg mnie dupa jest od srania a nie od jebania ale mój chłopak jest bisex i może dlatego tak lubi dupy :D