Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KurioZl

Bycie miłym, dobrym, uczciwym nic nie daję i nie popłaca...

Polecane posty

Gość KurioZl
/// "W cenie" jest przede wszytkim szczerość, bycie dobrym czlowiekiem i podchodzenie do wszystkich z sercem /// no.... wiem to po sobie w zajebistej cenie te cechy są.. :|

Drogie Panie, czy nie widzicie, że autor chce usłyszeć, że nie ma nikogo z powodu 173 cm wzrostu? W co drugiej wypowiedzi do tego prowokuje 💤

Gość zyz6
layla po chooja piszesz te bzdety w dodatku drugi raz?

Gość Fanka Rysia z Klanu
"gdzie tkwi problem?? po prostu w wyglądzie" problem tkwi w tym że Ty bracie usrałeś sobie w głowie że jesteś za niski i że kobiety takich nie lubią więc kobiety są beeee. Olej wzrost, olej to że nie masz laski i zacznij po prostu cieszyć się zyciem. Optymiści zawsze przyciągają innych ludzi. A jeśli nie wierzysz to popatrz na Ryśka Kalisza- pasztet jakich mało a bajere ma taką i jest tak otwarty na innych że od kobiet nie może sie opędzić. A co do tego żebyś był sobą- chodzi o to że jeśli chcesz się zmienić to tylko dlatego że naprawde poprzestawiało ci się w głowie a nie dlatego żeby wyrwać dziewoje i w końcu zaciupciać;)

Gość KurioZl
co to za głupi tekst "olej wzrost" ?? jak mam go olać? przeciez ja na codzien nie mowie o tym nikomu, nie daje po sobie tego poznać ja tak po prostu osobiscie uwazazm, patrzac na ulice, ludzi itp, ze o to chodzi..

Nie olewaj wzrostu, tylko go zaakceptuj. Nie masz innego wyjścia.

Gość Fanka Rysia z Klanu
"/// "W cenie" jest przede wszytkim szczerość, bycie dobrym czlowiekiem i podchodzenie do wszystkich z sercem /// no.... wiem to po sobie w zaj**istej cenie te cechy są.. :|" to się uaktywnij facet jak siedzisz w kącie i uważasz że jesteś dobrym człowiekiem to nic z tego nie wyniknie "co to za głupi tekst "olej wzrost" ?? jak mam go olać? przeciez ja na codzien nie mowie o tym nikomu, nie daje po sobie tego poznać ja tak po prostu osobiscie uwazazm, patrzac na ulice, ludzi itp, ze o to chodzi.. " To nie jest głupi tekst tylko ty tego nie rozumiesz. Masz z pewnością wiele cech które przyćmiewają ten "niski" (na prawde nie wiem skąd to Ci się wzieło) wzrost. To siedzi w Twojej głowie i póki nie uświadomisz sobie że nie jest on ani twoją wadą ani zaletą a już z pewnością nie decyduje o twojej atrakcyjności, póty będziesz sam. Przestań myśleć o sobie a zacznij o innych. Jeszcze rok temumiałam nadwagę i byłam święcie przekonana że to przez to nie mam faceta. Teraz schudłam,zadbałam o siebie, słyszę prawie same komplementy ale tylko z ust kobiet a faceci zachowują dystans tak samo jak rok temu.O czym to świadczy? O tym że nie potrafię nawiązać relacji z facetami.

Gość Fanka Rysia z Klanu
"A jeśli nie wierzysz to popatrz na Ryśka Kalisza- pasztet jakich mało a bajere ma taką i jest tak otwarty na innych że od kobiet nie może sie opędzić." noo napewno laski pchają mu się do łóżka co najwyżej na jego portfel " Z podejściem pt dziewczyny lecą tylko na wygląd/kase i służą tylko do ruchania możecie zapomnieć o fajnej dziewczynie.Przede wszystkim szacunek panowie.

Gość aretgs
"Przede wszystkim szacunek panowie." na szacunek trzeba sobie zasluzyc

Gość forumowy pasztet
"to wszystko jest bez sensu jeśli się jest niskim (173cm) i ma się przeciętną twarz :/" i masz racje. niestety. mezczyzna przecietnej urody, ale z wysokim awansem i nieprzecietnej inteligencji moze marzyc o pieknej kobiecie. mezczyzna przecietny, zyjacy na poziomie sredniej krajowej powinien relanie ocenic swoje mozliwosci wzgledem kobiet. mezczyzna super przystojny ma szanse na wspaniala i piekna kobiete, ale musi miec fantastyczny charakter. mezczyzna przecietnej urody, mily, szarmancki z super charakterem moze zadowolis cie jedynie przecietna kobieta. puenta: przecietniak, z trudnym charakterem ale na wysokiej pozycji spolecznej, zupelnie niemily i nieuczciwy ma najwieksze szanse na super kobiete. a teraz.... zapraszam Panow do luster , by obiektywnie osadzili swoje mozliwosci :D

Gość Fanka Rysia z Klanu
"Przede wszystkim szacunek panowie." na szacunek trzeba sobie zasluzyc nie, szacunek należy się każdemu człowiekowi na starcie a jak ma się ograniczone szare komórki i mierzy wszystkich jedną miarą to nie ma co marzyć o fajnej dziewczynie.

Gość ja jestem pasztetem
i podobnie jak autor bede sam

Gość presto czil
Fanka Rysia z Klanu akurat te atrakcyjne kobiety to niezbyt szanują facetow ktorzy je szanuja

Gość Fanka Rysia z Klanu
"akurat te atrakcyjne kobiety to niezbyt szanują facetow ktorzy je szanuja" generalizujesz;)

Gość kropelka w morzu
nie czytalam tematu..tak na szybko odpowiem173 cm to mało? przecież to wcale nie mało.To w sam raz! A dla niskich jak ja 165 cm to nawet wysoki.To raz. Dwa. Ja jestem uczciwa i miła i co mi to daje? A no to,że jestem z siebie zadowolona,bo jestem sobą (taka jestem z natury i ciezko byloby mi sie zmienić) ,przestrzegam zasad moralnych,kiedy komus pomoge to czuje sie potrzebna i ciesze sie po prostu,chce wciaz stawac sie lepsza,po prostu bycie taką mnie uszczesliwia,za to gdy kogos skrzywdze to potem dłuuugo sobie tego nie moge darować. Poza tym tacy ludzie sa potrzebni,bo niestety duzo jest tych co krzywdzą. No i dodam,ze chce tylko dobrego i uczciwego faceta,dla ktorego liczą sie uczucia.

Gość powiem wam cos od serca
a chuj wam wszystkim w dupy :)

"a ch*j wam wszystkim w d**y" Wolę dopochwowo, ale dziękuję, Tobie też życzę dobrej nocy :classic_cool:

Gość blackswan
KurioZl a co byś zrobił jakby pokochała Cię tak naprawdę bardzo jakaś dziewczyna,która Ci sie kompletnie nie podoba, moze nie bylaby najgorsza ale nie mialaby "tego czegos"... Wszystko by dla Ciebie robila, przystawala na seks kiedy chcesz, byla na kazde zawolanie, ale nie umiala tego dobrze okazac z powodu np. kompleksow czy trudnej przeszlosci?

Gość gość
Znając życie to bierzesz pod uwagę tylko dziewczyny z urodą modelki. I płaczesz tutaj, że dziewczyny nie możesz znaleźć :-(

Gość gość
I oto cala teria dlaczego jestescie same... nie znacie sie na nauce i robicie wszystko wbrew zyciu. Zeby byc w szczeliwym zwiazku trzeba wiedziec ze wieź w muzgu kobiety tworzy się po seksie z mezczyzna. dlatego konieczne jest doprowadzenie do seksu w przeciagu 1-2-3 randek maksymalnie 5ciu wowczas taka kobieta bedzie lojalna i mezczyzna jej tez. Jesli sie tego nie zrobi nic z tego nie bedzie to neurobiologiczna machina