Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale obciach.

Facet jeżdżący...

Polecane posty

Gość Ale obciach.

...Hyundaiem i10 to porażka nad porażki. :D

Gość Ale obciach.
mój ojciec takim jeździ

Gość Ale obciach.
Bujaj garba podszywie. A swoją drogą gdyby ojciec jeździł to jeszcze pół biedy, ale młody chłopak za kierownicą takiego gówna to tragedia. :D

Gość Ale obciach.
A czy to ważne? Ale na pewno nie takim gównem jak i10 czy inne Jazzy. :D

Gość Ale obciach.
ogólnie to jeżdżę palcem po peezdzie :classic_cool:

Gość Ale obciach.
zaciekawionaTobą, dokładnie masz rację. Danym modelem jeździ określony model kierowcy. :D Podszywy idźcie w pierony, no chyba, że coś naprawdę śmiesznego wymyślicie. :D

Gość Ale obciach.
Nie no ratunku, Micra dla faceta? Chyba dla cipki, a nie chłopa prawdziwego. :D A jak widzę gościa pomykającego Thalią to spierniczam czym prędzej aż mi welurowe pokrowce łysieją. :D Golfy III są fajne. Za dawnych czasów było to moje marzenie. :)

Gość ttre
rózowa micra jest cool

Gość ttre
kazda laska leci na rózową micre

Gość omamalla
A jeśli faceta nie stać na dobry samochód, bo np. zaczął studia i jeszcze nie ma takiej pracy, która dałaby mu możliwość wzięcia kredytu? Myślisz, że każdych rodziców stać na to by sprezentować dziecku auto?

Gość Ale obciach.
Różowa ujdzie, ale nie dla chłopa. Ja wierzę, że nie każdego musi być stać na cuda, ale litości, taki i10 wcale tani nie jest, więc o czym my w ogóle mówimy. Takie auto jest megapizdowate i facet w nim wygląda jak rasowa pitka. A jeszcze jak ma welurowe pokrowce, ryj wbity w przednią szybę i cały czas jedzie lewym pasem, bo za 10 km będzie skręcał do marketu to już w ogóle porażka...

Gość Ale obciach.
Po alkoholu to w ogóle jest poza wszystkim. Nie uznaję tego.

Gość tomek244
rownie dobrze mozna powiedziec ze laska ktora jezdzi golfem albo BMW jest chujowata , bo kobieta powinan poruszac sie micrą , a nie golfem

Gość Ale obciach.
Nie, to nie tak. Kobiecie jeszcze pasuje jak se pomyka beemką, ale kuźwa facet w i10 albo w tego typu podobnym gównie? No proszę Cię.

Gość tomek244
a co powiesz o facecie co jezdzi cinquecento ? Cinquecento to auto dla kobiet bo ma bagaznik w ktorym zmiesci sie tylko torebla i siatka na zakupy

Gość no gust masz zajebisty :D
:D Golfy III to dopiero wiocha i do tego wiejski tjuning :D Pewnie twój facet jezdzi polonezem? :classic_cool:

Gość Ale obciach.
Wiesz, jeśli kolesia nie stać i pomyka cienkim to luz. Już lepiej wygląda w takim aucie niż w tych, o których pisałam powyżej. Bo i10, Jazz i inne Thalie wcale właśnie tanie nie są i za tę kasę można by se kupić naprawdę fajny samochodód, a nie taki pizdowóz. :D

Gość Ale obciach.
Kotek, Golfa to ja miałam paręnaście lat temu. :D Ale fakt, Golf z wiejskim tuningiem to wiocha na całego. :D Ale i tak wybrałabym Golfa, niż Thaliowoza. :D