Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 555666777

Moze ja powinnam mu cos napisac?

Polecane posty

Gość 555666777

spotykałam sie z facetem przez miesiąc.Bylo fajnie, ciekawe randki. We wtorek facet przestal sie odzywauc... myslalam ze to koniec . a wczoraj o 22m zadzwonil, ku mojemu zdziwieniu... Bylam wkurzona na niego,ze tak mnie olal, ale nie powiedzialam mu tego. Ale odpowiadalam pol slowkami. On stwierdzil ze jestem dziwna, i powiedzial ze zadzwoni innym razem. Myslicie za zadzwoni jeszcze? cZY moze powinnam mu pierwsza cos napisac??

Gość KitiKitka
Jestem w podobnej sytuacji tylko facet zadzwonił, kiedy akurat rozmawiałam przez telefon, a kiedy oddzwaniałam to nie odbierał. Wydaje mi sie, że to jest jasny znak, że mamy się odczepić... Smutne ale prawdziwe.

Gość 555666777
Pewnie masz rację. ale ten jak zadzwonil po tej przerwie to powiedział ze niby nr zgubil a drugi telefoan w polsce zostal Super przekonujacz wytlumaczenie;) jutro mu cos napisze, w stylu co slychac zadzwoni to ok nie to huj mu w dupe

Gość ciotka dobra rada prawde powie
Jesli facet sie nie odzywa to przewaznie po to zeby spradzic czy dziewczynie mocno zalezy... Jak zadz to udawac ze nie zauwazylyscie ile czasu minelo, bylyscie zajete swoimi sprawami i tyle. Obrazanie i polslowka to marna strategia. Faceci to plochliwe stworzenia i jesli idzie za szybko do przodu to oni robia krok w tyl zeby zbytnio nie okazac zaangazowania, unikaja regularnego kontaktu. A my kobiety chcemy czy nie musimy grac w ich gierki...

Autorko ja bym napisala ze sorki ale mialam zly dzien czy cos w tym stylu. Raz na jakis czas mozesz odezwac sie pierwsza. No i nie kazcie facetom tlumaczyc sie bo im kojarzy sie to z matkowaniem...

Gość 555666777
czy to nie z lektury Faceci kochają zołzy;) o tym matkowaniu?? Ale to prawda, boje sie tylko tego za facet mnie zleje, czyli porazki ze on juz sie nie odzwie!Wiem to b zle podescie

Z zycia wziete;-) Jak nie napiszesz to sie nie dowiesz. I bedziesz miala metlik w glowie a tak przynajmiej nie bedziesz marnowala wiecej czasu na niego.

Gość 555666777
Masz racje, nie napiszę to się nie dowiem. Dzisiaj juz za pozna, ale jutro popoludniu pisze mu smsa. napisze ze w sobote mialam zly dzien i rozmowa wyszla jak wyszla . co slychac

Zamist co slychac - jak ci minal dzien albo czy korzysta z ladnej pogody.

Gość 555666777
poprawki milo widziane:) troche mam stracha ze on juz postawił nade mna krzyżyk. Ale dam rade

Gość dodta
Ja pierdolę nastepny frajer.... Napisz mu zeby sie pierdolił:)