Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejejejejeejjejejejjjj

jaki kostium kapielowy kupujecie na to lato??

Polecane posty

Co jest modne w tym sezonie? oczywiscie pomijam to, ze musi byc dobrany do sylwetki, bo to wiem :) Nie wiem, jaki strój wybrać:) jak sie w tym roku nosimy na plazy? Bikini jednokolorowe, wzorzyste, w kwiaty, ciapki, paski czy koguty? Ktos wie, co tam mają teraz w sklepach ciekawego? :)

Gość ja nie mam i nie ogladam
ten sam co rok remu :D

Gość OneTwo
Ten guzik, to w jakim miejscu się znajduje ?

Gość dftghy
proszku zazdrościsz jenni sławy ,nigdy nie będziesz taka jak ona

to co :d ale fajnie wyglada :d pozatym ja sie juz naopalam w tym roku :P a sezon sie jeszcze nie zaczol :D

Gość aremanka
A na pewno chcesz mieć coś, co będzie mieć pół plaży? Modne są na pewno marynarskie kostiumy, bo widzę je w prawie każdym sklepie i choć są ładne, to ja na pewno takiego sobie nie kupię, bo nie lubię się zlewać z tłumem :P

Gość kaaaaaaaaaa
czarno bialy eurofala sydney 60zł jest sliczny

trikini ciekawa sprawa :) gorzej tylko potem jak sie opali w takie dziwaczne wzorzyska i jest sie chodzaca wycinanka łowicka :D ale naprawde fajne. No wlasnie nie wiem co kupic, marynarskie mi sie podobaja, najchetniej zalozylabym to co rok i dwa lata temu, ale niestety sie na dupie przetarło juz i trzeba wymienic garderobe :D a ze za trendami nie nadazam bo mi sie nie chce :P to chcialam sie tak zorientowac, co w modowej trawie piszczy :D

ej, ale raczej chyba kwiatki i wzorki nie, co nie? przegladam strony i widze raczej wywazone kolory... albo zle patrze krzywo :d wydaje mi sie ze jakos tak stonowanie w tym roku.

Gość tyewryrtew
Ja mam kilka kostiumów ale wisi mi czy są modne czy nie. Z moją figurą mogę iść nawet w worku na śmieci :D

to znaczy taka masz fatalna czy zajebista? :D :D :D

Gość ?!????????
????????nie rozumiemy pytania

Gość malagenia
Ja właśnie niedawno przeglądałam zdjęcia z pokazy mody plażowej Chrisires Mare i już jestem pewna, że wybiorę któryś z ich strojów. Bardzo ciekawe i kobiece kroje. Do tego wiem, że są dobrej jakości. A w tym sezonie jest z czego wybierać ;)

Gość JolkaaaaWawa
Ja preferuje kostiumy kolorowe w tym roku wybrałam coś z firmy lupoline tutaj http://ekskluzywna.pl/Lupoline ten model tankini - bardzo fajnie zakrywa mankamenty figury jeśli wiecie o czym piszę :)