Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stresohoholiczka2

Czy wy tez jestescie takie nerwowe wieczorem?

Polecane posty

Gość stresohoholiczka2

Ja juz nie wiem co mi jest. Zbadalam sie - wszystkie wyniki ok. Jestem wiezorami tak strasznie nerwowa, ze az trzesie mi sie wszystko w środku, pomimo tego, ze problemów nie mam duzo, a nawet te co mam nie są istotne. Czasem czuje ze sie denerwuje i zdaje sobie sprawe, że nie mam powodu. po prostu tak dla zasady czuje wielki ścisk w żołądku i wyzej. Rano jest ok. A im póżniej tym gorzej. Najgorzej w tych godzinach. Co to może być, wy też tak macie?

Gość kup sobie prochy na
uspokojenie , ziołowe to ci przejdzie ,tez tak miałam

Gość Cześć Justyna
lekarz takiej recepty nie wypisze ale wiesz co jest dobre na takie nerwy , to porządny dyszel ale konikowi w stajni już daj spokój :)

Gość dziaddek
u mnie tak z rana tak do okolo 12 ale tak jest u wiekszosci facetow bo najwyzszy wtedy poziom testosteronu

Gość stresohoholiczka2
a mowie serio, na kafe siedze około 3 godzin w miesiącu, wiec chyba az tak zle nie jest ;) A jesli chodzi o lei ziolowe, to jakie na przykłąd? Na pewno uspokaja mnie nerwosol, ale przeciez ie bede codziennie tego brała, tymbardziej ze to bardzo smierdzi. Maciejakies pomysly jak sbie z tym poradzic? Ja juz naprawde czasami mysle ze zwariuje od tych nerwow...

Gość kup sobie prochy na
tabletki uspokajajace labofarm na walerjanie

Gość stresohoholiczka2
a jaką dawke i jak dlugo trzea je brać? I regularnie czy tylko w stanach naerowych?