Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I CO MAM ZROBIIC?

powiedzial ze jak mi sie nie podoba to niech sie wyprowadze !!

Polecane posty

Gość Sąsiadka Ducha
Do Autorki? ja tu czegoś nie rozumiem.Pożaliłaś się facetowi na jego matkę,on chciał to z nią załatwić,opieprzyć jeżeli istniała taka potrzeba a ty mu zabroniłaś?To co on miał w/g ciebie zrobić w tej sytuacji,co?Przytulic cię i pocieszyć,że musisz wytrzymać,ze jakoś razem dacie radę czy jak,bo nie kumam.Facet chciał załatwic sprawę od reki,by uniknąc takich sytuacji w przyszłości a ty mu zabroniłas.No to się wkurzył,bo już nie wiedział co w końcu ma zrobić i tak ci powiedział. A druga sprawa to taka,że skoro mieszkaliście razem na wynajmowanym to po co sprowadziliście się do jego matki.Wiem,że straciłas pracę,ale jakoś byście dali radę żyć przez jakiś czas z jego pensji.Ile jest takich małżeństw,że zyją w wynajętym,mają dzieic i też tylko jedną pensję.I jakoś dają radę.

Uciekaj! Wiem, co mówię, moi rodzice rozwiedli się między innymi przez to, że ojciec wolał matkę od żony.

Gość I CO MAM ZROBIIC?
tam wyzej to ktos sie podszywal,nie wyprowadzilam sie. WIEKSZOSC OSOB NIE PRZECZYTALA DOKLADNIE;ON NIE JEST MAMINSYNKIEM;wlasnie on chcial jej awanture zrobic,ze co ona sobie mysli Sąsiadka Ducha dokladnie,wiem,masz racje.NIe wiem powiedzialam mu o tej sprawie chyba ot tak tylko,zeby wiedzial,ale w sumie wolalam,zeby jej nie opieprzal,bo pozniej bedzie na mnie krzywo patrzec albo cos. a wyprowadzilismy sie,bo on tez w zime pare miesiecy nie pracowal i poprostu by nam nie starczylo na czynsz.teraz po egzaminach mysle znalezc prace a co bedzie dalej to sie zobaczy :)

Gość gość
idiotyzm

Gość gość
A gdzie jest wasz szacunek dla rodzicow, grzecznosc, wdziecznosc ze mama nadal utrzymuje was i ze nie spicie na ulicy? Jego mama jest twoja mama, chyba ze nie masz zamiaru byc jego zona. Czy wogole myslicie o tej kobiecie ktora obecnie ma troje osob do karmienia, oplaty sa wieksze itd ... Jezeli jest trudno to wprowadz sie do swojej rodziny. Tak sie odwdzienczasz, opowiadasz przywatne sprawy w internecie i jest to calkowicie jasne ze obedwoje jestescie bardzo mlodzi i glupi. Wprowadz sie do swoich rodzicow i jak podrosniesz troche to wtedy oposc dom.