jez555 0 Napisano Maj 31, 2011 Witam, 27 maja uprawiałem seks z moją dziewczyną i niestety pękła nam prezerwatywa, jednak zorientowaliśmy się dopiero po chwili. Do wytrysku nie doszło, jeśli coś dostało się do środka to był to tylko preejakulat. Jej okres zaczął się 17 maja, skończył 23. Prosiłbym o odpowiedź na pytanie z tematu i mam nadzieję, na uspokojenie :) Mogę dodać, że jej śluz był gęsty, lepki, powiedzmy, glutowaty. Z tego co wyczytałem taki śluz jest przy dniach niepłodnych, to by się zgadzało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chlopekRoztropek Napisano Maj 31, 2011 Kazdy stosunek moze prowadzic do ciazy, to powinniens wiedziec przede wszystkim, szczegolnie stosunek niezabezpieczony a za taki nalezy uznac stosunek gdy pekla prezerwatywa. Szans w procentach na to ze zaszla badz nie zaszla w ciaze nikt Wam nie da. Co do dlugosci okresu, to wazne jest to czy ma regularne cykle i wtedy mozna okreslic czy miala dni plodne. Istnieje antykoncpecja po, czyli wlasnie w przypadkach wpadki. To tabletki escapelle ktore moze przepisac ginekolog. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 31, 2011 Szanse są niewielkie, ale zawsze są. Jak długie cykle ma Twoja dziewczyna (czas od pierwszego dnia miesiączki do ostatniego przed pierwszym dniem kolejnej miesiączki)? I czy są regularne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iza086 Napisano Maj 31, 2011 Szansa zajścia w ciąże jest zawsze... trochę za wcześnie na test, więc musicie czekać... Na przyszłość polecam zaopatrzyć się w escapelle, żeby mieć w razie takich "wypadków"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach