Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polowanie na zęba

pierwszy zabek

Polecane posty

Gość polowanie na zęba

witam mam pytanko odnosnie zabkowania...chcialam zapytac, czy od bialej kreseczki na dziaselku i malutkiej kropeczki na niej daleko do zabka...moja niunia od wczoraj strasznie marudzi, ma goraczke, jesc tez nie za bardzo chce i nie wiem co sie dzieje...zauwazylam te biale kreseczki na dolnym dziaselku i mysle ze to moze zabki ida...napiszcie ludziska jakie wasze zdanie...

Gość tak to wychodzące
zęby, ale za nim wyjdzie cały jeszcze trochę potrwa masz dentinox na zęby???

Gość polowanie na zęba
tak zakupilam juz jakies dwa tygodnie temu ...ale zmienilam na bobodent bo tym zelem mozna czesciej smarowac a czynie to prawie co godzina...a czy moglabym dostac odpowiedz ile mniej wiecej czasu taki zabek wychodzi jak juz taka biala kreseczka jest??? czekamy na ta biala perelke od dawna ... syn ma 7 miesiecy a slini sie i tak dalej od 3 miesiaca

Gość wątpiący
Wnuk ma prawie osiem miesięcy, ok. półtora miesiąca temu wylazł mu pierwszy ząbek ( a nawet dwa bo wyłażą parami), teraz ma po dwa góra-dół, ostatnio trochę marudził, gorączkował dzień, w sumie spokojnie, synowa jakiś żel zastosowała, na temperaturę czopek (nie znam się, pediatra pod ręką jest), wnuk lubi mycie ząbków specjalną małą szczoteczką, chyba mu to sprawia przyjemność, może ulgę przy swędzących ząbkach . No i ostatnio przy zmianie pieluchy totalnie mnie obsrał, życie jest piękne....Pozdrawiam wszystkich ,,młodych'' dziadków.