Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KobietkaXYZ

Seks raz na miesiac!

Polecane posty

Gość Navya
Na pewno by chcial .. Prawda jest taka ,że na świecie są tysiace facetów jak nie więcej ,którzy by Cię zechcieli

Gość KobietkaXYZ
Niech walikoniki sobie rozumieja to jak tam chca,chcialam sie wygadac....po prostu

Gość Navya
Bo tego kwiatu to pół światu ;) moja sąsiadka ma ponad 50 lat np i wyszła własnie drugi raz za mąż. nawet babcie w sanatoriach poznaja partnerów nie rzadko wiec czemu Ciebie by miał nie zechcieć ;) chyba ,że Ty nie zechcesz nikogo ,ale myślę ,że nie warto cierpieć na siłę i być samotnym

Gość Ogier 24/16
Witam Powiem Ci szczerze że bardzo współczuje. Jeżeli chcesz mogę podać Ci prywatny meil i umówimy się na spotkanie. Wtedy poznasz co to znaczy prawdziwy sex.

Gość KobietkaXYZ
Pedro,nie chce zadnego z nich....:( A swoje zycie spedzam glownie w pracy,wiec szanse zerowe

Gość KobietkaXYZ
Ogier,nie jestem z Polski

Gość KobietkaXYZ
Navya,ok ja nie chce,bo moze sie taki nie trafil,ale nie mam okazji,bedac ciagle w pracy a po pracy zajmujac sie domem,poznac kogos

Gość KobietkaXYZ
Ech...

Gość KobietkaXYZ
Kiedys ktos mi powiedzial,byl to facet,znudzilas mu sie,mial Cie juz tak jak tylko chcial,wiecCie nie chce,ale jakby pojawil sie "nowy towar" to checi by nabral od razu.....cos takiego to jak policzek.Czy istnieja jeszcze faceci,ktorzy kochac potrafia?Czy istnieje milosc?

Gość Navya
istnieje .. może to przykre ,ale on Cie widocznie nie kocha :(Twój kolega miała rację poprostu miał Cie tyle lat ,że .. przejadłaś mu się . są tacy faceci co im się kobieta nigdy nie znudzi ,ale jest ich mało