Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo chcę zmienić

mleko HIPP combiotik

Polecane posty

witam mamy! czy któraś podaje dziecku mleko hipp combiotik? obecnie używam nan1pro HA ale już trzeba będzie powoli zmieniać na 2. Czy do NAN jestem aż tak przekonana - nie wiem, mam większe zaufanie do hippa. Jak to wyglądało u Was? wypowiedźcie się proszę mamy. Warto? jak reagowało dziecko>?

up up up ktoś stosuje?

Gość boboludek
Zapraszamy na zakupy do sklepu z jedzeniem dla niemowląt boboludek.pl Mamy w ciągłej sprzedaży cały asortyment HiPPa, w tym mleko, o które Pani pytała. Mleko cieszy się sporą popularnością wśród kupujących, więc można przypuszczać, że warto podać je Maluszkowi :) Jedzenie dla niemowląt - boboludek.pl

Gość gość
Te mleka są ohydne lepsze bebilon i bebiko

Podtrzymuję temat:) jakie mleko polecacie? Na temat Enfamilu słyszałam, że ciężkie, bo za bardzo nafaszerowane witaminami itp. Zastanawiam się miezy Bebilonem a Hippem Combiotic

Ja stosowalam Bebilon,bo ma wersje confort i wrazie problemu z brzuszkiem mozna zmienic na lzejsza,a Hipp nie ma chyba tej opcji ?!

Gość ja uzywalam nan i bylam zado
wolona. Tutaj gdize mieszkam hipp i odpowiednik bevbilonu to bnajtansze mleka, zaden pediatra ich nie poleca. ale moze to kwestia marketingu

A gdzie mieszkasz w UK ? wiem ,ze w Uk wlasnie Aptamil "Bebilon"polecaja i tez jest najdrozszy,NAnu tutaj wogole nie ma !

Gość idel
ja od poczatku karmie corke hipp bio combiotyk,obecnie corka ma 7 miesiecy i podaje jej hipp 2, jwst troche gestsze, ale corka bez problemu je uwazam ze jest ok

Gość ja uzywalam nan i bylam zado
we francji mieszkam bebilon to dawna milupa a terazniejszy milumel

Gość my dajemy enfamil
i jestesmy zadowoleni, mlody pil enfamil 1 a teraz 2. probowalismy na poczatku Nan - ale byly straszne zaparcia o hippie slyszalam same dobre opinie, ale nie zmienialismy, zostalismy na enfamilu

Gość mamamam27
ao autorki - jeśli dziecko pije mleko hipolaergiczne czyli ha to skąd pomysł żeby mu zmieniać na zwykłe mleko? konsultowałaś to z lekarką?

Gość jestem na .......Tak....
moje dziecko pije to mleko juz prawie rok i nie mialo nigdy problemow zdrowotnych dla nas jest super.

moja corka pije mleko hipp i jestem mega zadowolona.po enfamilu i bebilonie miala okropne zaparcia.wszystko przeszlo po hippie.

Gość Margareeeeeeeeeeta
Moja córcia ma 4 miesiące -nie miałam duzo mleka wiec od początku trzeba było ją dokarmiać-zaczeliśmy od NANa bo wszuscy polecali-nam nie służył, małą bolał brzuszek ,stękała strasznie. Postanowiliśmy więc szukać dalej był bebilon dla dzieci z problemami kolkowymu-kupiliśmy-był straszny w smaku (sami spróbowaliśmy-gorzki nie dało się tego przełknąć a co dopiero dziecko) do tego mleko było gęste, mała płakala bo nie mogła się najeść (popsuliśmy kilka smoków robiąc większą dziurkę na tą potrzebę) aż trafiliśmy na Hippa-skusiłam się bo bylo napisane że można dokarmiać dziecko karmione piersią-no i okazało się strzalem w 10! Do dzis córa jest na tym mleku-nic jej nie dolega, problemy z brzuszkiem i zaparciami minęły. Ja polecam-chociaż uważam że każdemu dziecku trzeba dobrac indywidualnie wg. potrzeb.