Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokomołszyn

Poradźcie co zrobić, głupia sytuacja.

Polecane posty

Gość lokomołszyn

W zeszłym tyg umówiłam się na dzisiaj na rozmowę kwalifikacyjną (już po pierwszym etapie, zostałam ja i 4 kandydatki na etat). Tyle, że dziś rano zadzwonili z innej pracy, że mnie wybrali, jutro mogę zaczynać. A ta rozmowa już za 2h :o No i teraz tak; nie mam nr telefonu do tych od rozmowy kwalif. bo dzwonili do mnie dotychczas z zastrzeżonego :o Mam jedynie e-maila, ale trochę buracko wyjdzie, nie? Nie chcę wyjść na nietaktownego buraka po prostu, ale firma jest na drugim końcu miasta - w takim więc wypadku niekoniecznie uśmiecha mi się tam śmiga aby powiadomić, że to nieaktualne :o Wysłac tego emaila??

Gość its amazing
Aż miło przeczytać, że niektórzy tak się przejmują :D U mnie w robocie notorycznie ludzie pracujący na zlecenie po prostu nie przychodzą do pracy- nie dzwonią, nie odbierają telefonów i w ten dojrzały sposób odchodzą z pracy :D Jeśli napiszesz maila to na pewno będzie miło z Twojej strony.

Gość ffffacet radzi
Idź tam, powiedz: Uprzejmie dziękuję Państwu za zainteresowanie moją osobą, ale znalazłam już pracę, która mi odpowiada. Piszę seri. Całusy w Twoją szparkę

Gość lokomołszyn
its amazing - dzięki :) Może to stąd, że kiedyś pracowałam w rekrutacji i np. 3 osoby potrafiły mi zapewnić 3godzinne okienko w pracy, nie powiadamiając o tym, że nie przyjdą :P No to wyślę, chociaż i tak mi głupio :o