Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nei_nei

Nic mnie tak nie podnieca jak...

Polecane posty

a CV wysyłać można niezależnie od poglądów, religii, czy też zamiarów :D

wymagania są te same, tylko w liście motywacyjnym określ swoje motywacje :D

Odstąpię od tego zaszczytu godniejszym pozostawiając ;) Zielonooką szaty(a)nką jam jest - tyle wystarczyć winno. Wszak walory fizyczne mieć znaczenia tutaj nie powinny, skoro temat chędożenia mię nie interesuje.

masz problem- do klubów stricte gejowskich Cię nie wpuszczą, acz mogę Ci pokazać okienko przez które możesz podglądać :) Możesz pójść do kluby geyfriendly ale nic tem się nie będzie działo poza męską toaletą ;) możesz kupić 2 wibratory, jednego nazwać Leopold drugiego Łukasz, ale to chyba nie to... :D:D:D

a jest gdzieś knajpa podająca belgów, kwadrat się nazywa ale nie wiem gdzie, musiałbym sprawdzić

Mam lepszy pomysł. Z braku belgijskiego piwa w warszawskich lokalach, zaopatrzymy się w jakimś szacownym przybytku takowoż oferującym i wypijemy w dowolnie wybranym miejscu :)

no cóż spadam i ja, bom się zasiedział naddto :) Co do propozycji to niemoralne jak mniemam odrzucasz przed rozpatrzeniem??;) Cześć 🖐️

O nie, nie Wit... tak łatwo się nie wykręcisz ;P Ostatecznie już nawet te cycki poświęcę ;P

Kobieta tez mnie namawia? :D Myślę, ze są ciekawsze obiekty do oglądania niż cycki trzydziestoparolatki ;D no ale co tam :D