Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marek12345

Anal

Polecane posty

To jest bardzo cudowny rodzaj seksu, uczucie rozpierania kobiecej pupki i jej rozkoszne stękanie, to ciepło i ciasnota, uczucie władzy nad nią. Co sądzicie o analku? Myślę, że same kobiety mogłyby się w to bawić, np.straponem.

Gość zwyczajna forumowiczka
Fuj. Kryptogeje niech się bawią w to ze sobą i niech nie wciągają w to kobiet. My nie mamy prostaty, którą można by masować przez odbyt. :P

Kobieto niedouczona, podczas analnego seksu z kobietą, podrażniana jest ścianka pochwy i to sprawia przyjemność kobiecie również.

Gość Bejbi Bejbi
Ciekawi mnie czy faceci zdają sobie sprawę z konsekwencji takiego rodzaju seksu,jaki nastąpi w przyszłości ...oczywiście dla kobiety.Nieumiejętny "anal"może tylko zaszkodzić,a często kobiety cierpią i godzą się na to,żeby nie sprawić zawodu partnerowi,więkrzość z nich udaje,że jest super,że je to podnieca a w rzeczywistości następne dwa dni przeżywają męczarnie nikomu się nie żaląc.Samo życie.

Gość zgadza sie
kobieta ma powielony orgazm 3 krotnie,tylko sie musi tego nauczyć. Anal to nie tylko wsadzenie chuja w dupe :classic_cool: to umiejętnośc osiągnięcia orgazmu poprzez pocieranie pochwy od zewnętrznej strony! troszke praktyki 2 książki i dacie rade :D

Gość kirek12345
mojej sie chciało analu to jej przyniosłem kij od szczotki do łózka :) polecam kazdemy zjebanemu facetowi co tak laske chce ujeżdzac wsadz sobie najpierw kij do dupy :) i masuj prostate :)

Gość zgadza sie
bejbi a ty pierdolisz jak potrzaskana! jakie są skutki Analu..? chuja wiesz a sie odzywasz!!! odbyt składa sie ze zwieracza ktory po miesiącu wraca do pierwotnego stanu i zadnych komplikacji z tym nie ma! odpowiednie ćwiczenia mięśni oraz rozluźnienie daje zajebiste efekty i doznania o jakich nawet nie śniłaś! wiec zamknij jape kup vibrator żelowy i trenuj:classic_cool: może cie sie kiedys przydać!

Gość zgadza sie
kirek sam se ciulu wsadz kija ty jebany pacanie!!!