Gość anielllika Napisano Kwiecień 8, 2019 Ja też byłam pod tym względem strachliwa, ale znalazłam dobry gabinet i teraz już nie boje sie chodzić do dentysty. Mam na myśli www.unimedex.pl ze Szczecina. Trzeba znaleźć odpowiedniego dentystę, jak ze wszystkim- od fachowca dużo zależy, jak lekarz ma dobre podejście to i potrafi wpłynąć na zmniejszenie lęku u pacjenta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość walijka Napisano Maj 19, 2019 wybierz sie do DentalCare w Tychach, na pewno bedziesz zadowolona, tam lekarze odpowiadają naprawde nawet na najgłupsze pytania jednocześnie nie oceniając. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gabbraa Napisano Czerwiec 24, 2019 Nie ma się czego bać - lepiej wcześniej zacząć leczyć zęby niż później.. Niestety wiem to ze swojego doświadczenia. Jak jesteś z Lublina to zerknij na Dentala na Lwowskiej. Chodzę do nich od 16 roku życia i bardzo sobie chwalę. Ceny jak na Lublin bardzo konkurencyjne, a każda wizyta przebiega bezboleśnie i profesjonalnie. Dzięki nim moje zęby w końcu zaczęły jakoś normalnie wyglądać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lakiluk Napisano Lipiec 2, 2019 Bardzo dobry gabinet stomatologiczny we Wrocławiu to Margo na Trawowej. Będziecie tam mieć leczenie na najwyższym poziomie, do tego pani doktor jest przemiła osobą, wszystko tłumaczy, także doskonale wiecie na jakiem etapie jest leczenie, co jeszcze trzeba zrobić itd. Plus ceny są tam zupełnie przyzwoite. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marekKoz Napisano Lipiec 14, 2019 Z tym strachem to przesada, ale jak ktoś się naprawdę boi to mogę doradzić dobrego dentystę -dr Bartłomieja Matraszka z gabinetu Matraszek Stomatologia na Telimeny w Krakowie. To nie tylko dobry fachowiec, ale ma tez fajne podejście do pacjentów, miły, wyrozumiały człowiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiracha Napisano Lipiec 22, 2019 Nie ma sie czego bac !! przeczytajcie tutaj all aks.suwalki.pl/dentysta-z-chorzowa/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ariadna Napisano Październik 18, 2019 Zgadza się, przecież u dentysty jest znieczulenie to czego się bać? Ja opiekę dentystyczną na najwyższym poziomie znalazłam we Wrocławiu w Maxdent maxdent.pl Bardzo dobry gabinet, profesjonalny, nowoczesny, z fajnymi lekarzami i dobrą obsługą. Nie będziecie tam czekać w kolejkach no i ceny mają umiarkowane. Ostatnio wybielałam tam zęby i jestem zadowolona z efektu, mam teraz piękny uśmiech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga88 Napisano Styczeń 21, 2020 Od dawna korzystam z Centrum Lekarsko-Stomatologicznego w Kole na Prusa, na przeciwko Urzędu Skarbowego. Stronka www.medyk-kolo.pl/ Świetny gabinet, pani Małgorzata Cybulska to najlepszy stomatolog na jakiego w życiu trafiłam, super osoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jenny28 2 Napisano Luty 11, 2020 Dlatego ważne jest aby wybrać stomatologa z dobrym podejściem do pacjenta. Ja z polecenia trafiłam na Eurodental w Warszawie i jestem zadowolona. Pani stomatolog wszystko mi wyjaśniła, podniosła na duchu. Jestem zadowolona z ich usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kornelia87 0 Napisano Marzec 13, 2021 Ja odkąd chodzę do stomatologów z Lux Med w Krakowie nie boję się już. Specjaliści pracujący tam mają super podejście do pacjenta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach