Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej135

Sex z młodszą

Polecane posty

Gość Andrzej135

Mam 64 lata ,w niedziele przyjechał do mnie mój znajomy ze swoją 17 wnuczką, znamy się od lat. Poszedł z moją żoną do sklepu kupić coś na obiad. W tym czasie Jego wnuczka zaczeła mnie uwodzić...kiedy powiedziałem żeby przestała powiedziała że chce mi zrobić loda. Oburzony kazałem jej wyjść ale nie wyszła. Co mam robić w tą sobotę jadę z zoną do znajomego będzie jego wnuczka boję się że znów będzie mnie prowokować. Czy mam powiedzieć o tym znajomemu.

Gość Bejbi Bejbi
Trochę to naciągane,chyba,że masz Pan kasy jak lodu a i trzymasz się całkiem "na poziomie";-) Jeśli prawdą jest to co piszesz to powiedz znajomemu i to jak najszybciej;-)

Gość maxi...maxi
zerżnij ją

Gość onnnnn
niech ci zrobi loda

nie chcesz wyruchac takiego mlodego miesa w twoim wieku? 2 taka okazaja ci sie moze nie trafic ^^

Gość Andrzej135
jestem majętnym człowiekiem i przystojnym...ale to nie ma znaczenia

Gość potrzebabliskości
wiesz co? wydaje mi się, że na razie poczekaj na reakcję tej dziewczyny, jeżeli coś zrobi to może spróbuj najpierw porozmawiać z nią, przecież masz na pewno jakąś siłę przekonywania, tym bardziej, że jest ona bardzo młodziutka. zanim powiesz to znajomemu lub żonie to porozmawiaj najpierw z nią, ale też nie można zakładać czarnych scenariuszy, że ona znowu coś zrobi:). także najlepiej poczekać do weekendu i wtedy ewentualnie pogadać z nią, a jak nie to ze znajomym, który mam nadzieję, że uwierzy Tobie, bo mała może się wyprzeć. pamiętaj o tym. na razie ciesz się wspólnym wypadem z żoną, a potem zobaczysz jak to wszystko będzie wyglądać. pozdrawiam:)

Gość Andrzej135
boję się że jak powie Ona może się wyprzeć wszystkiego

kiedyś dreptałem za jedną laską, wulkan energetyczny i w ogóle, była ze 2-3 lata młodsza, koniec studiów generalnie, ale dowiedziałem się od koleżanek że nie mam szans bo jestem za młody- miała jazdę na facetów koło 50!! już 40 latek był dla niej gówniarzem...

Gość DanaScully
Andzrzeju, to ma znaczenie.... kurde, lubię takich.. ale chyba jestem za stara.... :D :-D :D

Gość maxi...maxi
wyjmuj wacka i do dzieła

Gość potrzebabliskości
Andrzej135 "jestem majętnym człowiekiem i przystojnym...ale to nie ma znaczenia" wiesz jakie podejście mogą mieć czasami młode dziewczyny. myślę, że niekoniecznie chodzi o kasę tylko o to, że młode dziewczyny często pociągają starsi, dojrzali mężczyźni, tym bardziej skoro piszesz, że jesteś przystojny. młode dziewczyny chcą zobaczyć jak to jest ze starszym facetem, bo najwidoczniej jest ona po 1baaardzo otwarta, a po 2 bardzo ją kręcisz, skoro złożyła Ci taką propozycję, ale jak napisałam wcześniej niekoniecznie musi ona ją powtórzyć;)

Gość maxi...maxi
dla mnie pieniądze i wygląd nie mają znaczenia..są wartości na świecie o wiele ważniejsze

Gość Andrzej135
a jak powtórzy tą propozycję w sobotę co mam zrobić

Gość potrzebabliskości
Andrzej135 "boję się że jak powie Ona może się wyprzeć wszystkiego" podejrzewam, że tak to by wyglądało, więc może najpierw poczekaj na jej ruch zachowując się jakby nic się nie wydarzyło no i jeżeli coś znowu zrobi załatw to najpierw z nią sam, a potem podejmij poważniejsze kroki, tak żeby nie ucierpiała przyjaźń z Twoim znajomym;)

Gość maxi...maxi
weź ją na strone i zerżnij

Gość ciekwski_jak_diabli
A ile lat ma Twoja żona? A wie co to znaczy robić loda? Jak nie wie ty Ty też nie wiesz... to może nie warto zamykać się na nowe doznania?

Gość Andrzej135
boję się że mogę stracić znajomego że uwierzy wnuczce

Gość potrzebabliskości
maxi...maxi "wyjmuj wacka i do dzieła" maxi...maxi "dla mnie pieniądze i wygląd nie mają znaczenia..są wartości na świecie o wiele ważniejsze" maxi maxi Twoje wypowiedzi diametralnie się różnią, ale nie wydaje mi się, żeby pierwsza opcja była ciekawa dla mężczyzny, który ma swoje życie, a ta młodziutka (może niewiele młodsza tak na dobrą sprawę ode mnie dziewczyna) ma swoje życie. natomiast na pewno mogę się zgodzić z tym, że są ważniejsze rzeczy niż pieniądze i uroda, ale takie młode dziewczyny, szczególnie te które mają "lżejsze" podejście do życia właśnie lubią urodziwych starszych od siebie Panów.

Gość Przystojny brunet
ja już bym wiedział co z taką robić

Gość potrzebabliskości
dlatego najpierw Andrzeje, jeżeli mogę się tak bezpośrednio zwracać do Ciebie, poczekaj na jej ruch i sam załatw to z nią, żeby sobie odpuściła, bo jest zbyt dziecinna, skoro sama wyskakuje z takimi propozycjami.

Gość potrzebabliskości
mała poprawka do poprzedniej odpowiedzi nie Andrzeje, a Andrzeju:)

Gość Andrzej135
dla mnie taka propozycja z Jej strony to był szok. Boję się że może coś wymyślić

Gość potrzebabliskości
czy tutaj większości osób chodzi tylko o sam seks w tej sytuacji? małolata sobie zbyt dużo wyobraża, a trzeba wyjść jakoś z tej sytuacji więc " zerżnięcie na stronie" ( choć mogłoby być pewnie ciekawe) nie wchodzi w grę.

Gość maxi...maxi
tak wymyśli poprosi żebyś jej wylizał

Gość clowiek
jedz bez gumy brachu

Gość potrzebabliskości
Andrzeju tak jak pisałam nie wyprzedzaj faktów, oceń sytuację później i sam to z nią postaraj się załatwić. Na pewno to był szok dla Ciebie, ale nie ma się czego bać. Jesteś bardzo dorosłym i dojrzałym mężczyzną, więc nie powinieneś przejmować się wybujałym libido 17-latki;)

Gość Przystojny brunet
ciekawe czy jest dziewica

Gość Andrzej135
mam nadzieję że moje stanowcze nie dało jej do zrozumienia że nie może na nic liczyć