Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość touch my bodyyyyyyyyyy

Tez wam się wydaje, że w lustrze jesteście w miarę ładne, a na zdjęciach obleśne

Polecane posty

Gość touch my bodyyyyyyyyyy

Co kłamie? :classic_cool:

Gość Navya
zwykle na zdjęciach wychodzę dużo gorzej jak w rzeczywistości.. nie wiem czy mam zdjecie na ktorym wyglądam równie ładnie? no może jak mi fotograf zrobi . Nie wychodze tragicznie ,ale gorzej..

Gość Navya
a ja sama sobie robie zdjęcia to wogóle się nie udaja zwykle..

Gość franka z benz
PRAWDE CI POWIE DZIENNE SWIATLO -zdiecie to zludzenie,a w lustrze widzisz co chcesz widziec

Gość Navya
to hmmm nie tylko moje zdanie. umawiałam się nawet z facetami z neta to mówili ,że wyglądam duzo lepiej w realu i ,że są mile zaskoczeni ..

Gość 222222
ja też tak mam :P

Gość Navya
ale zdjęcie nic nie mówi bo tak samo jakaś niespecjalna laska jest fotogeniczna i wstawi super zdjecie ,a na spotkaniu na żywo wyglada gorzej. i tak bywa..

Gość marwolina po
znam taką jedną dziewczynę brzydką, ma taką szczękę wysuniętą i zęby jak koń i takie strasznie krótkie nogi do granic możliwości , nie ma talii ale na zdjęciach wychodzi świetnie jak zobaczyłam to sama byłam w szoku -na fotach wygląda jak laska i tej wysunietej szczeny nie widać z perspektywy tylko zęby .że niby taki szczery uśmiech w realu niespecjalna