Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakacje znowu sa wakacje

zabieram w góry 3400zł dla 2os. Nie wiem czy wystarczy

Polecane posty

Czy na wakacje w górach dla 2 osób starczy 2400zł?? na spanie przeznaczamy max 45zł czyli wyniesie nas to za dwie os za 8 dni - 630zł pociąg w obie strony - 200zł (w zaokrągleniu nie wiem ile dokładnie bilet liczę, że ok. 50zł w jedną stronę) jedzenie codziennie obiad w jakiejś restauracji powiedzmy za 30zł na osobę czyli za 8 dni - 480zł śniadania i kolacje zamierzamy jeść we własnym zakresie jakieś bułki, jogurt, szynka ze sklepu to tak myślę, że dziennie około 30zł czyli 240zł zostaje na czysto: 850zł starczy? wiecie to by było na bilety rożnego rodzaju, przyjemności, piwo jakieś itp. Co sądzicie? a chcemy wyjechac sobie jakos pod koniec tygodnia wiec juz nic nie dozbieramy..:) taki spontan tyle mamy tylko na koncie

blad w tytule sorkii nie 3400 a 2400

Gość zalezy ile piwa wypijecie
:)

Gość kaJFFF
ja na samo zakwaterowanie z jedzeniem trzy posiłkowym dałam 3400zł w zakopanym w lato 2010

hmm piwko to na pewno nie codziennie, bo ja piwosz nie jestem, ale mozna powiedziec, ze ja tak jedno małe, a mój góra 2 duze. Bardziej niz na lazenie po knajpach nastawiamy się na lazenie po gorach i dolinkach.

no, ale ja zamierzam wziąć kwatere bez wyzywienia, bo nie chce miec ograniczenia czasowego, ze musze byc tam o konkretnej porze by dostac obiad. A za 30 dychy dziennie to spokojnie przeciez znajde cos w restauracji. I mysle, ze jakis pokoj za 45 zl tez sie znajdzie. Czy nie?

Gość Devill-oper:D
Spoko.To zależy od tego na ile jedziesz i jakich standartów szukasz.....bywa,że za te kwote zabawisz sie po królewsku ale czasem bywa i tak,że bez konserw na zapas sie obejdzie...albo :D:D gotowanej kory z lasu lub korzonków:D:DAle wg mnie biorąc pod uwagę Nasze Góry i ogolna oferte to spoko dasz rade i za te kase!!

Gość a w jakie góry jedziecie
bo to też ważne

a ja tez zawsze mam pokoj za 45 zl czyli 90/os moge Ci autorko nawet polecic gdzie. W centrum pokoj z lazienka, mily i fajny:) tylko tak na ostatnia chwile nie wiem czy beda miec wolne pokoje. Ja zawsze rezerwowalam z miesiecznym wyprzedzeniem ale na dworcu stoja i na pewno za 45 zl znadzijesz i kasa taka jest wystarczajaca.

heheh wlasnie jakie góry:P bo ja automatycznie pomyslalam o Zakopanem

Gość ndjndjas nbjsafas
Powinno być ok, o ile znajdziesz takie tanie lokum. Pamiętaj, ze idą wakacje i ceny idą w górę. Restauracja czy jakaś raczej knajpka? Na restaurację za 30 zł nie licz. Knajpka może, o ile nie będzie to duże miasto. Bo im większe miasto, tym więcej ludzi przyjeżdża i są wyższe ceny, proste :)

w Chimalaje :) Chcemy wejśc na Mont Ewerest :)

jak konserwy? przeciez przeznaczam sobie po 30zł dziennie czyli 60zł na dwie oosby na obiady. Mysle, ze za taka kwote mozna sie spokojnie najesc. Plus po 30zł na sniadania. jade w Tatry nie wiem czy Zakopane czy jakies okolice:) jeszcze sie nie zastanawialam moze Poronin nie wiem

wakacje w Polsce oczywiscie gdzie tam Himalaja i jeszcze ktos takie byka strzelil :O pod moim nickiem

Gość ndjndjas nbjsafas
Zakopane i obiad w restauracji za 30 zł? :D A byłeś kiedyś w Zakopanem? :D Moja siostra jedzie w tym roku i za osobę, fakt z wyżywieniem, płaci 90 zł, ale pokój zarezerwowany od lutego :)

ja na obiad jem oscypki z żurawinami :)

spokojnie za 30zł mozna zjesc obiad co Wy mowicie. Jestem tam co roku. Ba są nawet obiady 2daniowe za 15zł. Fakt w ciasnej, zatloczonej jadłodajni, ale jest. A za 30zł zje sobie autorka normalny obiad, w normalnej restauracji. Ja jezdze z chłopakiem zabieramy zawsze 2 tysiace i nie przymieramy glodem, anie nie jemy zadnego swinstwa w jakis beznadziejnych knajpach. I pokoj tez spokojnie za 45zł znajda.