Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goodshaped

5 lat roznicy przeszkoda?

Polecane posty

Gość Goodshaped

Wytam:-) mam 22 i podoba mi sie pewna dziewczyna ona ma 17... Wiem(a przynajmniej tak mi sie wydaje hehe) ze ja tez nie jestem jej obojetny i stad pytanie co o sadzicie o takiej roznicy wieku mozr ktos ma partnera/ke z taka roznica szczerze przyznam ze dla niej to moze byc problem:-) jakies suggestie?

a chcesz by ten wiek był przeszkodą? czy raczej nie?

Gość fwdgfraser
4 lata miedzy mna a partnereem ja mialam 17 jak go poznalam on 21 moim zdaniem to mala roznica miedzy moimi rodzicami 5 lat|:)

Gość Goodshaped
Pewnie ze nie chce:-) Ale no coz po prostu pytam bo nie znam takiej pary znam gdzie roznica jest 3 lata:-)

Pewnie ze nie chce... skoro tak To już ci mówię że to żadna różnica a tym bardziej żadna różnica jesli panna ci sie podoba i razem macie na siebie ochotę :) powiem ci że moja narzeczona jest ode mnie młodsza o 5 lat i jakoś nawet ani ja ani ona nie zastanawialismy sie nad kwestią róznicy wieku bo i po co?

Między mną i moim narzeczonym też jest pięć lat różnicy.Nie liczy się różnica wieku tylko prawdziwe uczucie.

Gość a u mnie było tak
ja poznałam swojego przyszłego męża w wieku 18stu lat, on miał wtedy 24. Mama trochę się o mnie bała, ostrzegała itp. ale dziś jesteśmy szczęśliwym małżenstwem. Jam mam 24 lata, mąż 30 i świata poza nim nie widzę.