Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka Aneta

Powroze

Polecane posty

Gość wrozka Aneta

Mam teraz troche wolnego czasu i dlatego chetnie komus powroze. Prosze podac pytanie oraz date urodzenia

Gość fgabetbhrgs
anna 19.02.87 jak moje życie uczuciowe czy wyrwę się z tego chorego zwiążku i kiedy kogoś poznam dzieki

co mnie czeka w najbliższej przyszłosci, czy bede miała chłopca czy dziewczynka magda 01 05 1975

Gość i ja poproszę o wrożbę
Alicja 17.03.68 czy nowa znajomość ma szansę na ciąg dalszy?

co mnie czeka w najbliższej przyszłości w życiu uczuciowym? jak ułoży się resztka mojego związku z obecnym jeszcze facetem? 15 styczeń 1983r

Gość ja tez poprosze....
jak u mnie z pracą bedzie i z pieniedzmi?

Gość ja tez poprosze....
ewa,24lipca84

Gość 12.01.1976,,moja data
Co mnie spotka jeszcze w zyciu z m,ezem a dzieciaki?Jak bedzie w przyszłosci a praca do kiedy bedzie

Gość 666777mi
martyna 31.12.1992 czy uda mi się znaleźć pracę na wakacje?

Gość wrozka Aneta
Ania: Jestes osoba bardzo uczuciowa i wrazliwa. Niestety czesto brakuje ci sily, ochoty by zrealizowac swoje cele. Z kart wynika, ze ty juz od dluzszego czasu dojrzewasz do tej mysli by zakonczyc ten zwiazek. Wydaje mi sie, ze milosc, uczucia jak to zwykle bywa w zwiazkusie dawno wypalily. Chodzi tu przede wszystkim o taka pozytywna energie, namietnosc, chec pracowania nad zwiazkiiem, to wszytko jest u was zablokowane. U ciebie to jest troche tak, ze ty juz dawno o tym wiesz, ale przez brak silnej woli i okolicznosci, ciagle tkwisz w tym zwiazku. w tej chwili przed toba jest podjecie jakies decyzji. Byc moze chodzi tutaj o przeprowadzke (karta kochankowie obok radwanu)Z kart wynika, ze jest to o tyle wazny okres dla ciebie, ze poraz pierwszy od bardzo bardzo dawna wreszcie zdecydujesz sie na cos i bedziesz konsekwetnie probowala to zrealizowac. Dodam, ze cokolwiek planujesz uda ci sie to i pokonasz wszystkie trudnosci. Tym razem nie mozesz narzekac na brak energi. Mi karty tutaj pokazuja, ze w najblizszej przyszlosci pomimo tego pokladu energi nastapi jednak tez taki smutny moment, jednak chociaz ten zal i zranienie ktore bedziesz czula nie jest niczym wesolym, pomoze ci on calkowicie zmienic swoj sposob myslenia. Niestety karty mi tez pokazaly, ze bedzie to bardzo powony proces. I po tym trudnym momencie (rozczaroanie, podjeta decyzja odnosnie zwiazku) wszystko jakos rozciagnie sie w czasie, co oznacza ciagle tkwienie w tym zwiazku. To wszystko sie zakonczy dopiero za rok. Ale wazne: rozstaniesz sie, co nie aj odrazu pojawia sie nowy partner zyciowy. Potem polozylam ci jeszcze raz karty i niestety nie widze nikogo nowego na horyzoncie do przyszlego roku

Gość napisz co dokladnie sie
Aga 18.07.1972 czy wyjazd mi sie oplaci w sensie zawodowym i jak u mnie z uczuciami? pozdrawiam

Gość dfbdfbdfb
4 8 1989 co mnie czeka w sprawach uczuciowych?

Gość Agusia sebusia
agnieszka 16.07.1992 kiedy mój chłopak wróci do Polski?

Gość iwa19876
Iwona, 01.02.1987 Co mnie czeka w najblizszej przyszlosci? Jak ulozy sie moj obecny zwiazek w przyszlosci? Dziekuje i pozdrawiam :)

Gość Agusia sebusia
.

Gość wrozka Aneta
Onk3: z kart wynika, ze mialas problemy z zajsciem w ciaze, calkiem mozliwe, ze doszlo do poronienia. Z tego co piszesz to wynika, ze juz jestes w ciazy (piszesz czy bedzie to chlopiec czy dziewczynka). Nie jestem jasnowidzem, ale przygladajac sie kartom powiedzialabym, ze ty wrecz desperacko starasz sie zajsc w ciaze. Mozliwe, ze w tej chwiili poddajesz sie jakies terapi (ale moge sie mylic) jak sztuczne zaplodnienienie itp. Mi sie tylko wydaje, ze ty wpadlas wresz w obsesje. A to jest blad, bo z kart wynika, ze powinnas uzbroic sie w cierpliwosc, a wszystko bedzie dobrze. To oznacza, ze zamiast chwytac sie nowych mozliwosci i desperacko starac sie zajsc w ciaze, powinnac poprostu sie wewnetrznie uspokoic i wlasnie nie robic nic. Z kart wynika, ze ciaza jest mozliwa miedzy pazdziernikiem a marcem. To jest najbardziej korzystny czas. Mozliwe rowniez, ze bedzie to ciaza blizniacza (to jest oczywiscie moja interpretacja, wiec traktuj to raczej ajko zabawe ;-)).

Gość wrozka Aneta
Aga, z kart wynika, ze w tej chwili powinnas sobie zdac sprawe z wlasnej motywacji, czyli jasno okreslic wlasne cele. Dlatego powinnas sobie zadac pytanie dlaczego chesz wyjechac. Czy dlatego ze kto ciebie do tego namawia, czy moze dlatego ze ty chcesz komus cos udowodnic. Ten wyjazd jest tylko wtedy ok, jezeli ty bedziesz o tym 100 procentowo przekonana. Oto potencjalny przebieg wypadkow jezeli zdecydujesz sie na ten wyjazd: cos spadnie na ciebie jak grom z jasnego nieba, to moze byc cos nieprzyjemnego, to bedzie takie "dramatyczne wyzwolenie" ze starych struktur co doprowadzi do tego, ze cos sie dla ciebie skonczy. Nie chodzi tutaj jednak o wymowienie z pracy, ale o zamkniecie starych struktur. To moze oznaczac albo odejscie z pracy na wlasne zyczenie, albo np. nowa funkcja w tej samej firmie. Wynik tego bedzie taki, ze wreszcie bedziesz mogla robic to co lubisz i wykorzystac tam swoja indywidualnosc i kreatywnosc. Co do uczuc: z kart wynika, ze w tej chwili cos sie w twoim zyciu zakonczylo, jakis zwiazek. Karty mi pokazaly, ze w przeszlosci byl to szczesliwy zwiazek, ale w pewnym momencie jakos tak uczucie sie wypalilo, pozostala relacja bardziej przyjecielska, moze laczyla was jeszcze praca. Mozliwe tez, ze albo ty albo twoj partner byl osoba dominujaca w tym zwiaku. W kazdym razie doszlas do wnisku, ze to nie ma sensu. Ta decyzja byla trafna, bo to doprowadzi (lub juz doprowadzilo) do otworzenia sie na swiat, nowch ludzi. Masz ta energie w sobie. Jezeli ccialabys wiedzic czy jeszcze wrocisz do partnera to karty jasno pokazuja, ze nie. Poznasz kogos nowego. Bedzie to mezczyzna (prawdopodobnie) z trygonu ziemskiego, a wiec spod znaku kozorozca, byka albo panny. Z nim worzysz zwiazek. wejdziesz w ten zwiazek w ciagu kolejnych 6 miesiecy.

Gość wrozka Aneta
na dzisiaj koncze. Pozdrawiam was ;-)

Gość ja tez poprosze....
a keidy bedzie ciag dalszy? ;)

Gość wrozka Aneta
oki, to jeszcze "ja tez poprosze" Oj cos masz za soba ciezkie przezycia. Z kart wynika, ze nie ukladalo sie tak jak powinno, moze zwolnienie abo problemy ze znalezieniem pracy. Z kart wynika, ze w tej chwili czeka na ciebie jakas zmiana pracy. W ciagu kolejnych 2 tygodni lub miesiecy. To tez moze znaczyc jakas diametralna zmiane pogladow na temat pracy. Dopiero po tej zmianie zacznie sie cos dziac.....Karty pokazuja, ze powinnas byc dzielna i sie tego nie bac. Co do bliskiej przyszlosci: Mozesz liczyc na dosc pokazny zastrzyk finansowy, ktory molziwe ze umozliwi ci np. dalsze doksztalcanie sie. Mozliwe tez ze mozesz liczyc na wyrozumiala szefowa. Masz szanse na stale zatrudnienie. Wazne jest tez zebys zaufala swojej intuicji

Gość ja tez poprosze....
dzieki, cos w tym jest :) pozdrawiam ❤️🌼

Gość chyba alergiczka
Hania ur.10.10.1989 czy bede mieć dzieci?

Gość napisz co dokladnie sie
Aga dziekuje pieknie:-)

Gość atAj
no czemu nie wrozysz?

Gość Będę dziś szczera, jak nigdy
napisała że na dziś kończy.

Gość fgabetbhrgs
dziękuje dużo rzeczy się zgadza i jest w planach przeprowadzka dziękuje

Gość KAROLCIA22
czy zajde w ciaze? 18.09.1989

Gość per aspera
Wrózko, spójrz w karty co one mówia na temat mojego zwiazku: Ja - Basia, 11.11.1987, On - radek, 17.06.1987. Czy to ten ostateczny czy jednak nie? Widzisz jakies rozstanie miedzy nami? Poczekam cierpliwie na odpowiedz. Pozdrawiam.

Gość ..............,
..