Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielka23

Usuwanie włókniaków w salonie Boron opinie

Polecane posty

Gość anielka23

Hej, czy ktoś z was miał przyjemność usuwać włókniaki w Łodzi w Salonie Boroń? Szukałam w internecie, gdzie moge to zrobic i pojawił się ich salon. Korzystaliście już z ich usług? Jakie wrażenia?

Gość anetka 76
Witam. Ja usuwałam kilka dni temu. Robiła mi to pani właścicielka salonu, pani Małgosia. Zabieg jest prawie bezbolesny i trwa króciutką chwilkę. Pojedynczy włókniak zostaje wypalony przy użyciu takiej specjalnej igły. Bałam się że to będzie bolało ale czułam coś na wzór ukąszenia komara tylko. A i w porównaniu do zabiegów laserowych jest to niski koszt bo tylko 35 zł.

Gość jarecki78
Cześć. Jako jedyne przedstawiciel płci męskiej potwierdzam-włókniaki usuniecie tu szybko, sprawnie i bez większego bólu a do tego w przystępnej cenie. Pozdrawiam :)

Gość rybkaaaa
Cześć. Moja koleżanka usuwała sobie tam włókniaki z szyi w poniedziałek. Zapłaciła chyba 50 zł ale była zadowolona. Przekonała mnie, także ja wybieram się tam w czwartek. Myślę, że warto usunąć je dopóki są małe.

Gość robertosso
Ja również wystawiam pozytywna opinię. Miałem włókniaka na szyi akurat w miejscu gdzie ciągle ocierał mi się a to o kołnierzyk a to o pas bezpieczeństwa... Usunąłem niedawno i komfort jazdy autem jest dużo lepszy. Włókniaki w Boroniu są usuwane naprawdę szybko i cena nie jest wygórowana. Polecam.

Gość justysiak
Dobrze Was poczytać bo ja jestem tam zapisana za kilka dni i rozwialiście moje obawy :) Pozdrawiam, J.

Gość jasiekkk
Powiedzcie mi, jak wygląda taki zabieg i czy to boli? Zastanawiam się też nad laserem, tylko ceny nieporównywalnie wyższe...

Gość justysiak
Cena w zależności od ilości włókniaków, ja zapłąciłam 50 zł. Pozdrawiam

Gość 12345643
Ja zapłaciłam 150 zł, ale miałam naprawde sporo włókniaków. Pozdrawiam

Gość ja12345678
Hej. Ja mam dziś umówioną wizytę na włókniaki, o salonie dowiedziałam się z internetu a zdecydowałam na zabieg dzieki Waszym pozytywnym opiniom także mam nadzieję, że i ja się nie zawiodę :) Pani przez telefon powiedziała mi, że cena to od 35 zł wzwyż w zależności od wielkości i ilości włókniaków.

Gość agatexxxx
Cześć wszystkim. Ja usuwałam włókniaki w salonie Boroń. Nastawiałam się na dłuższy i bardziej bolesny zabieg tak więc jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, że stało sie odwrotnie. Włókniak został wypalony szybciutko i bez zbędnego bólu. Nie ma się co bać :) Pozdrawiam

Gość jaśkoooo
Hmmm a jak ktoś ma dużo włókniaków to jest szansa na znieczulenie?

Gość ja12345678
Hej jaśkoooo, z tego co wiem to chyba przy elektrokoagulacji znieczulenia się nie stosuje, nie ma sensu bo jest to ból do wytrzymania ;)

Gość jasiekkk
Poszedłem w końcu na elektrokoagulację. Faktycznie, nie ma co wydawać 200 zł na laser. Dzięki za pomoc w podjęciu decyzji :)

Gość NATALKA 76
Ja też byłam, potwierdzam opinie poprzedników

Gość klientka zadowolona
długo się zastawiałałam czy pójść do Boroń, ale jestem bardzo zadowolona z wałasnej decyzji,.. Poszłam i zaryzykowałam, przyznam troszke bolała, ale naprawdę się opłacało. Jak poszłam do lekarza to nie dość, ze za wizytye-konsultacje zapłaciłam 100 zł to za wykonanie elektokoagulacji za usuniecie moich włokniaków wcenił na 1100 zł a u Boroń za placiłam TYLKOW!!!! 300 zł, także sami widzicie. POLECAM