Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fruwającaCicocia........

jestem sama, bo żaden facet mnie nie chce

Polecane posty

Gość Navya
nie wierzę żeby przyczyna tkwiła tylko w grubszych nogach ,które da się zamaskować myślę ,że nie zbyt umiejętnie potrafisz sie ubrać ,umalowac itd jak chcesz to wyślij mi swoje zdjęcie to coś doradzę ( nie będę się śmiała) navya88@wp.pl

stoolej-nie znam tutejszych zwyczajów, wpadłam bo wiem że moge sobie pobeczeć publicznie i że może ktoś mi coś doradzi ja sie ubieram jak podstarzałe emo ;) niedosłownie, ale jednak gustuje w czerni bo się chowam za ciemnym najczęstszy zestaw to spodnie i t shirt oraz jakies buty na płaskim obcasie włosy związane w kitkę mówię, że to co obecnie realizuje, moje pasje, to na 10 kobiet jest 1 facet, o ile w ogóle jest ;)

troszke luznawa bluzka, spodnie pumy zweżane do doło ale nie obcisle,balerinki, fajnie ulozone wlosy i odrazu poczujesz sie innaczej :)

z opisu to jesteś typowym materiałem na żonę dla stooleja jak widzisz brak pracy to poważny problem, co widać po tych którzy tu non stop przesiadują...plus dochodzą do tego jeszcze problemy psychiatryczne także faktycznie nie jest wesoło:D ktoś ma zawsze gorzej:O

Gość ytytytytytytytyt
fruwającaCicocia........ - dobra a teraz napisz swoją listę wymagań

Gość Navya
a może powinnaś czasem rozpuscić włosy , ubrać się w jakieś kolory? nie wiem jaką masz karnacje ,ale może powinnaś ja podkreślać? tylko to musi pasowac do Twojego koloru włosów ,oczu itd

stoolej, nie wiem jaki ma typ stulejarz i generalnie wali mnie to w mój mały cyc, także spoko, zaraz muszę iść, przejdę zobacze może sobie jakiś stanik kupie albo kolczyki ;) przemyślę to, twarzy ci nie wyślę ale figurę być może ja jestem w barkach też szeroka, brakuje mi głównie piersi

Gość kufaaa dziewczynooooo
powiem ci tak: figure mam bardzo fajną, jestem bardzo szczupła, twarz też, ciuchy mam naprawdę same fajne, włosy ładne, cera fajna i co? i też nie mam faceta. co prawda mnie zaczepiają ale sami ruchacze. to ja dziękuję. tez jest mi nieraz ciężko bo nie mam sie do kogo przytulić, komu wygadać, bo tak na prawdę nie mam żadnej bliskiej osoby, ale uwierz mi, że związek w realu to nie jest telenowela i nie jedna dziewczyna, a zwłaszcza żona chciałaby być sama!!! Bo jest dla faceta praczką, sprzątaczką, kucharką itd mówie ci jak trafisz na kogoś ok to wejdz w to ale jak nie to nie rozpaczaj, bo wszystko ma swoje dobre i złe strony :)

Gość Navya
a nie możesz kupować biustonoszy z wkładkami? ja też nie mam dużego biustu bo jakieś B czy małe C i tak robię . albo można nawet osobno kupić takie wkładki do kieszonek biustonosza nie są drogie jak masz szerokie ramiona to powinnaś kupować bluzki z rekawkami ,nie na ramiączkach , marszczenia w biuscie dodaja mu objetości

Gość Navya
jesteś brunetką czy blondynką? jaką masz karnację ?

moje wymagania, ma być podobny do mnie, musi mnie rozumieć, może miec podobne odchyły tyle i żeby nie był marudą włsy mam zajebiste ;) to fakt tu mam dość duże pole do popisu jednak nie wiem jak i co z nimi zrobić

Gość Navya
to noś rozpuszczone włosy czasem dla urody trzeba pocierpiec ;)

Gość ytytytytytytytyt
fruwającaCicocia........- co to znaczy "podobny do mnie"?

Gość kociao
ja tam nie jestem wybredny, wystarczy, zeby kobieta byla latwa, w miare szczupla i zeby twarz miala wyjsciowa :classic_cool:

Gość kufaaa dziewczynooooo
najgorzej to ulec presji rodziny, i szukać kogoś na siłę. Pierdol to, to twoje życie. Jak masz trafić na pijaka to po co w ogóle na kogoś trafiać??/ ty płaczesz bo nie masz nikogo, a inna kobieta w twoim wieku płacze bo ma męża który ją leje a ona nie może sobie z tym poradzić, zostawić go bo jest od niego zależna, bo mają dziecko małe itd i taka dziewczyna by wszystko oddała żeby być w twojej skórze :O

jestem brunetką, mam ciemną oprawę oczu, ciemne oczy, ciemne włosy i generalnie jestem raczej wyrazista, dlatego się nie maluje ale,niestety jestem bardzo blada, mam jasna karnacje a widzisz mnie nikt nie podrywa, więc a biustonosze z push apami chyba jednak zakupie bo zawsze cgodziłam w zwykłych materiałowych

Kobitko- jak będziesz nudna to i tak nic ci ciuchy, fryzjerzy itp nie pomogą. I odwrotnie- jak ktoś jest fajny to ubranie nie będzie stanowiło przeszkody.

Gość kociao
pewnie masz zarost pod nosem :o

Gość hanss
Zapodaj fotke cycow z karteczka f23, to zobaczymy co z toba jest nie tak

Gość Navya
Może jestes wyrazista ,ale delikatny makijaż ,chocby wytuszowane rzęsy ,podkład , troche różu nie zaszkodzi. kup sobie chociaż jakieś tanie kosmetyki Może się poopalaj ? teraz taka ladna pogoda? przy takiej karnacji ładnie Ci będzie w czerwonym takim intensywnym , żółtym , białym . unikaj pasteli raczej

kuffaaa-tak źle i tak nie dobrze, ale teraz mam ochiotę na faceta i stąd mój apel no i nie jestem pewna co ze mną nie tak... podobny do mnie tzn.- żeby wiedział że jak nie mam ochoty rozmawiać, to żeby mnie nie męczył, najlepiej jakbyśmy mieszkali osobno, ale w tym samym mieście żeby można było pgadac o abstrakcyjnych rzeczach, a najważniejsze, żeby mnie motywował do działania, szybko się poddaje i potrzebuje kogoś kto będzie mnie kopał a nie zakopywał

Gość Navya
i nie kupuj ani za dużych ani za małych ubran

Gość kociao
facet nie szuka inteligentnej kobiety, tylko ladnej :classic_cool:

mam zarost który regualrnie usuwam a może jestem za bardzo beznadziejna i powinnam na zawsze być sama albo faktycznie jestem nudna, choć nikt na moje towarzystwo narzekać nie może jeśli chodzi o pomysłowość ;)

Gość Navya
jak kupujesz np spodnie ,zwracaj uwage jak leżą na pupie , nie kupuj byle czego . zakładaj np sukienki letnie jeśli sie w nich dobrze czujesz

Gość ytytytytytytytyt
fruwającaCicocia........-obawiam się ,że ja i tak bym odpadł:( :) nie przejmuj się, tak naprawdę to możesz miec wielu, kwestia Twoich wymagań

kufaaa dziewczynoooo popieram to co piszesz,ale do niej chyba to nie dotrze :) mi tez niczego nie brakuje, jestem sama i sie z tego ciesze bo po co byc z jakims debilem jak mozna zyc na luzie w spokoju,a jak sie ma ktos pojawic to sie pojawi w swoim czasie :)

Tak na prawde urodzilam sie jako mezczyzna, ale w sercu jestem stuprocentowa kobieta.

Gość Navya
bo jak masz włosy w kitkę ,chodzisz na czarno ,nie malujesz się i nie opalasz to ja sie nie dziwie..