Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieczajewas

skad u was tyle nienawisci do obcokrajowcow??

Polecane posty

Gość Metalucifer
Lady Love - to jaki on ciapaty?

boziu... znowu sie zaczyna :O psa to ja mam w domu... owczarka niemieckiego. ludzie nauczcie sie troche kultury. przeciez was nie wyrwali z lepianek kilka lat temu.

Gość Metalucifer
nieczajewas - w związku z ciapatą? nie. ich baby nie puszczają się z obcokrajowcami. to robią tylko białe. i dlatego jest o was opinia taka a nie inna

nie jest ciapatym.. tylko tutaj go tak okreslili :/ nie wazne, przeciez mowa ogolnie o obcokrajowcach

Gość nieczajewas
co wedlug ciebie znaczy "puszczanie sie" moze chcesz powiedziec ze czekasz z sexem do slubu hahaha bo ci uwierze.... taka maja religie i niektorzy ja szanuja... tak jak i w polsce

"ich baby nie puszczają się z obcokrajowcami. to robią tylko białe. i dlatego jest o was opinia taka a nie inna" puszczaja??? puszcza sie dziwka na ulicy za kase.

loo cieniu.. a ile murzynek jest z bialymi facetami? daj mi spokoj z takim fandzoleniem o szopenie

Gość Metalucifer
ogólnie to wiesz...jak ktoś stawia znak równości nad latynosem/skosnym a murzynem/ciapatym to jest po prostu idiotą

Gość nieczajewas
opinia o nas?? a gdzie niby krazy taka opinia? tylko chyba w glowie zazdrosnych polakow, w zyciu o takiej opini nie czytalam

Gość Metalucifer
Lady Love - w porównaniu z ilością białych kobiet będących z murzynami to margines

Gość chyba idzie burzyczka
ale zly polak to przede wszystkim fanatyk, pewnie taki jak ty, autorze;/ jak się nie zna sytuacji, to się nie powinno oceniać

Gość Metalucifer
nieczajewas - :D

Gość nieczajewas
ja nei znam sytuacji? to twoja opinia! ja swoijego meza w zyciu nie zmienilabym na kokos innego

w takim razie zapraszam do mnie zobaczysz co oznacza margines, bo chyba swiata nie znasz

Gość Metalucifer
lady - no niestety to znaczy stety to jest margines

okazuje sie ze jednak niestety potwierdzja sie moje opinie. polak jak piesek pawlowa. sam nie chce ale innemu tez nie da :O

bardzo poprosze o sprecyzowanie slowa PUSZCZA? czy malzenstwo jest puszczaniem sie? qrwa w jakich my ciemnogrodach zyjemy!!

ale jaki margines kolego? prosze Cie jest cos takiego jak bialy murzyn i czarny murzyn ( biali murzyni trzymaja sztame z czarnymi i maja czarne laski - proste ) takich par mieszanych jest mnostwo

Gość Metalucifer
coralick - srata tata zamiast pierdolic głupoty popatrz co kolorowi wyczyniają. taki on dobry i kochany, a potem trzeba po Rutkowskiego dzwonic żeby matka mogła dziecko odnaleźc

Gość nieczajewas
do innych dziewczyn w zwiazkach z muzulmanami!!! to chyba tylko ta forum takie opinie kraza, bo powiem wam ze nie raz bylam z moim mezem w polsce i nikt nigdy zlego slowa o nim nie powiedzial...

Gość bezrobotnyzzadupia
coralcik ciekawe ze zawsze glowni propagatorzy "nowoczesnego antyrasizmu" to pizdy dajace jakims brudasom z poza europy przypadek?

Gość Metalucifer
jest cos takiego jak bialy murzyn i czarny murzyn - jest też biały biały, biały czarny i biały żółty

Gość nieczajewas
a jakie doswiadczenie wy macie zeby ich wyzywac?

nie grzeszych inteligencja kolego, poznaj troche swiata a pozniej sie wypowiadaj

Gość nieczajewas
Metalucifer to chyba ty jestes tym ciapatym brudasem i bialym murzynem bo o zyciu obcokrajowcow wiesz tyle co widziales na youtube pozdrawiam

Gość Metalucifer
nieczajewas - jasne te wszystkie akcje z odbijaniem dzieci ciapatym tatusiom to fikcja, obcinanie głów ludziom to fikcja a islam to religia pokoju

"coralcik ciekawe ze zawsze glowni propagatorzy "nowoczesnego antyrasizmu" to pi**y dajace jakims brudasom z poza europy" masz mnie za pizde? musze cie rozczarowac, pizda nie jestem, a faceta poznalam w Polsce

Gość bezrobotnyzzadupia
lady lowe a z kim jestes wgl bo nie czytam szegolowo watku mowie ogolnie na temat

kazdy kraj ma swoja kulture, katolicyzm tez ludzi na stosach palil i co? religia jedna z gorszych

Gość Metalucifer
lady ma normalnego