Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieczajewas

skad u was tyle nienawisci do obcokrajowcow??

Polecane posty

Gość nieczajewas
wiesz co jezeli dziewczyna ma troche rozumu i wyobrazni to wie co robi, ja bylam z moim obecnym mezem 4 lata znam go od podszewki dopiero wtedy byl nasz slub, wiem trafiaja sie i zli ale to nie powod zeby myslec ze wszyscy sa tacy sami. skoro jeden polak zgwalcic dziewczyne czy oznacza to ze wszyscy polacy sa tacy sami i trzeba ich wrzucic do jednego worka??

Gość Metalucifer
Lady Love - katolicyzm akurat mało palił w porównaniu z luteranami , ale zwróc uwagę na to co sama napisałaś PALIŁ. a zabijanie niewiernych w islamie jest do dziś na porządku dziennym.

Gość bezrobotnyzzadupia
ldy love portugalczyk? swoja droga ta laska to ty?

Gość kamilla1005
matalucifer- nie będe się zniżać do twojego poziomu,który niewątpliwie jest żałosny- samo to co piszesz o tobie coś świadczy. jesteś Polakiem i tacy jak ty robią nam niezłą opinie.... ciekawe jak ty wyglądasz- chcesz się pewnie tutaj dowartościowac.... :/

Gość Metalucifer
nieczajewas - dwa pytania - żyjecie tam czy tu i czy macie dzieci. oczywiście nie można generalizowac, ale ludzie z tamtych rejonów świata są specyficzni, to ciągle bardziej zwierzęta niż ludzie i zachowania mają wspólne

Gość nieczajewas
z tego co wiem to to jest stosowane chyba tylko w iranie ze jak kobieta wyjdzie bez chustki na glowie albo bez zakrytej twarzy to moga jej twarz pociac

Gość Metalucifer
kamilla1005 - nie chcę się dowartościowac. i to nie przez nas ciapaci i czarni mają o białych kobietach zdanie że to worki na spermę

"coralcik ciekawe ze zawsze glowni propagatorzy "nowoczesnego antyrasizmu" to pi**y dajace jakims brudasom z poza europy" to nie ja pisalam tylko jakis pojebus do mnie!!! dla scislosci. wiecie co pierdolicie o rutkowskim i odbijaniu dzieci a jak wam w kamienicy za sciana najebane chuje maltretuja dzieci i wyrzucaja przez okno to siedzicie cicho... zaklamane wiesniaki. trzesiecie doopami zeby cos zrobic tacy z was supermeni z bozej laski. wiec przestancie pieprzyc jakies faszystowskie hasla!! ubierzcie se jeszcze glany, biale sznurowki i zaspiewajci wdziecznie BIALA RASA, BIALA SKORA BIALA WLADZ, BIALA KULTURA JEM BIALY CHLEB, SRAM BIALYM GOWNEM popaprancy.

Gość kamilla1005
najwyraźniej z tobą nikt nie chce się "puszczac"... współczuję ci...

Gość nieczajewas
mieszkamy w angli ale teraz jestesmy u niego w kraju i powiem ci ze wcale nei mysle ze kobiety sa tu jakos zle traktowane itp...

Gość Metalucifer
nieczajewas - jeszcze parę tygodni temu z boku na pasku był link do galerii zdjęc kobiet polanych kwasem za nieposłuszeństwo. one też pewnie twierdziły, że ich ciapaci mężowie są ok

Metalucifer nie chcę się dowartościowac. i to nie przez nas ciapaci i czarni mają o białych kobietach zdanie że to worki na spermę a skad ty to wiesz?? pewno masz cala mase kolegow-murzyno-ciapatych ktorzy w chwili slabosci wyjawili ci ta tajemnice??!!

Gość nieczajewas
powiedz mi jezcze w jakim kraju to bylo?

Gość Metalucifer
BIALA RASA, BIALA SKORA BIALA WLADZ, BIALA KULTURA JEM BIALY CHLEB, SRAM BIALYM GOWNEM to jest właśnie przykład totalnego niemyślenia. sądzisz,że którykolwiek ciapaty czy czarny opluwałby tak swoich?

Gość Metalucifer
nieczajewas - a dzieci macie?

Gość bezrobotnyzzadupia
portugalczyk to ok fajna jestes :D

Gość nieczajewas
oczywiscie kobiety sa tu troche inne jak juz wspomnialam jest z 50 stopni ciepla a one maja chustki na glowie i dlugi rekaw ale to one... moj maz wie ze ja sie tu gotuje a co wiecej nigdy mi nie powiedzial ze musze zakladac chustke albo zakrywac rece... wrecz przeciwnie

Gość kamilla1005
metalucifer- aha, czyli twierdzisz, że tzw" ciapaci" zadają się tylko z białymi?? a najlepiej to tylko z Polkami??? hahah ty chyba sobie żartujesz? jesteśmy w XXI wieku, i to, że kobiety wiążą się z facetami z innech państw jest normalne. gdzie ty żyjesz człowieku? chyba nie masz pojęcia o życiu,.. zapewne ciebie nie chce żadna Polka, bo "puszcza się" z ciapatymi... ?

ooooooooooo pewnie ze tak, murzyni sa na tyle glupi ze zabijaja siebie nawzajem.. murzyn murzyna nienawidzi.. oni tworza getta, sprzedaja bron i strzelaja do siebie, glupie ale prawdziwe

Gość Metalucifer
kamilla1005 - czarni z czarnymi dziewczynami tworzą związki. białe są dla nich tylko do dymania, albo jako trofeum żeby się przed czarnymi bracni pochwalic że mają lodziarę na każde zawołanie

Gość nieczajewas
i dodam ze wychodzac na miasto oczywiscie kazdy sie mi przyglada ale to dlatego ze jestem blondynka a i jeszcze jedno na miasto moge isc sama to jakas glupota ze tutaj tylko z mezem mozna wyjsc... powiem tylko ze dla bezpieczenstwa poniewaz nie znam za dobrze jezyka chodze na zakupy ze szwagierka

BIALA RASA, BIALA SKORA BIALA WLADZ, BIALA KULTURA JEM BIALY CHLEB, SRAM BIALYM GOWNEM no wiec w koncu Metalucifer przyznales mi ze nie uzywasz mozgu. To juz niestety zdarzylam zauwazyc :O przeciez o to ci chodzi!! czyz nie?? wszedzie bialo??!!

Gość kamilla1005
ludzie, czy wy widzicie co ten człowiek wypisuje?? czarne z czarnym, białe z białym powiadasz? od kiedy rasisto?

Gość Metalucifer
Coralick - ja pierdolę....

Gość bezrobotnyzzadupia
ja mialem raz taki incydent z mloda murznica ze zaczela sie rozbierac po tym jak ja zwyzywalem od czarnuchow :o niewiem fetysz taki miala czy co

Gość nieczajewas
nie dzieci nie mamy chociaz jego rodzina bardzo nas na to namawia, ale widzisz moj maz ma swoja opinie i decyzje podejmujemy wspolnie na dzieci mamy czas

"zapewne ciebie nie chce żadna Polka, bo "puszcza się" z ciapatymi... ?" kamila poszlas po bandzie... to byl najlepszy tekst jaki uslyszalam dzisiaj!!

Gość heresy
nieczajewas odpowiedź jest prosta, ponieważ są ZAKOMPLEKSIENI jakoś faceci innych narodowości nie wyolbrzymiają tak sprawy związków mieszanych.. i tolerują je.. a nas..? tworzą filmiki na yt, w których wyzywają wszystkie Polski od kurew:O niezłą wizytówkę nam robią nie ma co.. i oczywiście generalizują, że KAŻDA taka jest, idioci, oczywiste wszędzie się takie znajdą, pochodzenie nie ma tu nic do rzeczy.. zero szacunku, po takim czymś to ja właśnie mam ochotę związać się z obcokrajowcem