Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieczajewas

skad u was tyle nienawisci do obcokrajowcow??

Polecane posty

Gość Metalucifer
kamilla1005 - kolejna miłośniczka simona mola

Gość heresy
nasi*

Gość Metalucifer
nieczajewas - to puki nie macie dzieci to jeszcze dużo nie wiesz. heresy - "jakoś faceci innych narodowości nie wyolbrzymiają tak sprawy związków mieszanych" - bo kobiety innych narodowości się szanują i nie wskakują do łózka facetowi dlatego , że ma inny kolor skóry

Gość nieczajewas
dla mnie poprostu niekrorzy sa zalosni... irytuja mnie ludzie ktorzy nic nie wiedza na temat innych a sa tu pierws aby nas wyzywac

"Metalucifer Coralick - ja pie**olę...." No co co?? przeciez o to chodzi?? czy ja tu czegos nie rozumiem? rasa ma sie mieszac w obrebie swojej rasy. zwierzeta z pakistany ze zwierzetami z pakistanu a rasa ludzka (dodam biala) z rasa ludzka, a chinole i japonce z zoltymi... zeby nie bylo ze sie polki puszczaja, szmacicha jedne nie?

Gość Metalucifer
heresy - poza tym my nikomu głów nie obcinamy i samochodów nie palimy

Gość kamilla1005
coralick- dzięki:) cała prawda o tym człowieku :)

Gość Metalucifer
coralick - to że czytasz to co chcesz przeczytac to nie moja wina.

"bo kobiety innych narodowości się szanują i nie wskakują do łózka facetowi dlatego , że ma inny kolor skóry" buhahahaha :D:D:D nie no tekst miesiaca :D

Gość nieczajewas
mas na mysli? myslisz ze jezeli sie rozstaniemy to on zabierze mi dziecko?? albo nasze dzieci przyjma jego religie? nie my juz mamy wszystko ustalone dzieci same wybiora swoja religie wtedy kiedy beda na to gotowe a dodam ze moj maz uwielbia polskie swieta i chodzi ze mna na pasterke itp

Gość Metalucifer
lady - przecież tak jest, ironiczne uśmieszki tego nie zmienią

"Metalucifer heresy - poza tym my nikomu głów nie obcinamy i samochodów nie palimy" no nie skadze :D:D:D:D

Gość Metalucifer
dzieci same wybiora swoja religie wtedy kiedy beda na to gotowe - puki ich nie ma to każdy tak mówi. myslisz , że te wszystkie babki którym dzieci odebrano nie były zapewniane tak jak ty?

nie? mojemu facetowi z nienawisci caly samochod w polsce porysowali, przebili opony, rozbili szyby.. Polacy do banda idiotow ( nie obrazajac wszystkich ) zreszta on sam mi mowil ze takich ludzi jak w Polsce nie ma nigdzie! a uwiez mi ze zwiedzil juz wiekszosc zakatkow tego swiata.. tylko w Polsce panuje takie chamstwo

Gość nieczajewas
polecam JEREMY KYLE SHOW i wtedy mi powiedzcie ze polki to dzi**i

"Metalucifer coralick - to że czytasz to co chcesz przeczytac to nie moja wina." no to moze nam przedstawisz po krotce ta TWOJA wizje i ideologie zyciowa.

Gość Metalucifer
Lady Love - jasne to się zdarza wszęddzie. ale nie porównuj jednostkowego przypadku do sytuacji masowej

Gość kamilla1005
metalucifer- hmm czyli wszyscy czarni są diabłami wcielonymi? Polacy i inni biali są święci?, tutaj traktują kobiety z należytym szacunkiem? ty czytasz wiadomości? tyle, bijatyk, kradzieży, bicie,zdradzanie żon. może kup sobie jakąś gazetę lub poczytaj newsy... przy okazji dodam , że mój facet nie jest czarny, ale nie znoszę takich rasistów jak ty! " nie widziała świnia słońca, a się wypowiada"...

Gość nieczajewas
sluchaj nikt mi nigdy dziecka nie odbierze:) nie przecze wiem ze byly takie przypadki ale juz ci mowilam nie wkladaj wszystkich do jednego worka...

Gość nieczajewas
wlasnie dobrze napisales :" nie porównuj jednostkowego przypadku do sytuacji masowej"

a tak pozatym nam polka podobaja sie obcokrajowcy bo sa inni, ciekawsi, maja inna kulture itd.. tak samo jak obcokrajowca podobaja sie slowianki, bo sa piekne, zgrabne, blade, ciekawsze :P innosc zbliza ludzi, taka prawda

Gość Metalucifer
"wszyscy czarni są diabłami wcielonymi? Polacy i inni biali są święci?" po pierwsze - nie wszyscy. ale taki solidny procent,że można mówic o regule. a - i nie diabły - po prostu coś pośredniego między małpą a człowiekiem

Gość Metalucifer
Lady Love - nie ba są piękne ,ciekawsze ipt. tylko bo są łatwe

to jak grochem o sciane :O swoja droga zastanawiam sie czy to juz nie jakas nasza patologia narodowa?

Gość nieczajewas
wiec wy tez nie porownujcie jednostkowego przypadku do sytuacji masowej i to ze jeden zabral komus dziecko to nie znaczy ze wszyscy tak robia:):) znam wiele par kurdyjsko-angielskich, kurdysjko-polskich itp i co jakos maja dzieci i nic sie nie zmienia

Gość kamilla1005
PISZESZ :nie porównuj jednostkowego przypadku do sytuacji masowej" a sam to robisz!!!!!!! więc najwyraźniej tobie nawet do małpy daleko( nie obrazając małpy )

Gość Metalucifer
Coralick - taka patologia jak w usa - biały powie nigger : ukamienowa, czarny powie : white bitch : wszystko jest ok

on porownuje cale 3 lata spedzone w Polsce, duzo sie naogladal i nasluchal od roznych osob, rasizm jakich malo.. brak kultury, latwe laski ( sorry dziewczyny ale tak bylo ) - studentki

Metalucifer Lady Love - nie ba są piękne ,ciekawsze ipt. tylko bo są łatwe Ahahahhahahahahaha... to byl tekst miesiaca. Pora chyba zmienic towarzystwo na bardziej wyrafinowane co?? :D:D:D

Gość Metalucifer
nieczajewas - bo nie żyją tam, albo żony robią co mężowie każa