Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bergamotka różowa plusss

Za rok ślub a ja mu nie powiedziałam jeszcze o tym ;/

Polecane posty

Gość bergamotka różowa plusss

I nie wiem czy powiem. Jesteśmy parą od 3 lat. Za rok ślub. To mój najlepszy przyjaciel ale jest pewna kwestia o której po prostu wstydzę się mu powiedzieć :O To są mianowicie hemoroidy ;/ Trzymam głęboko w szafkach maści i czopki, jak mnie boli i jest problem to duszę to w sobie, do lekarza chodzę po kryjomu. On wie o mnie wszystko, ale tego nie. Boję się, że zacznie na mnie patrzeć nie jak na kobietę, którą od zawsze pożądał tylko jak sobie pomyśli że mam hemoroidy na tyłku to stanę się mu obleśna :O Takie mam obawy. Kocham go, jest cudownie, ale nie mogę się przemóc. A tak bardzo bym chciała żeby wiedział o tym. Co do seksu, to unikam takich pozycji gdzie by mógł coś zobaczyć, a jeśli już to po ciemku. CO mam robić? Powiedzieć mu? To dla mnie ważne...

Gość myszaaaa25
Przestań ta choroba to problem wielu ludzi , normalnych , pięknych , brzydkich , bogatych , biednych i Twój też . Ale czego się wstydzić powiedz mu o tym bo kiedyś Twoje wyjścia po kryjomu do lekarza będą dla niego podejrzane ... i wtedy ... - jest dużo możliwości na dokończenie - np. może być zły , że mu nie powiedziałaś a on myślał , że go zdradzasz ...

Gość mam tak samoo jak tyyy
doskonale cię rozumiem. Ja nawet boję się z kimś związać, bo jak sobie pomyślę, że by "to" zobaczył moj chlopak...ech. Spróbuj się tego pozbyć na zawsze, ja rozważam hemoron + laser na usunięcie pozostałości po zakrzepicy:(

Gość wszyscy sa szczesliwi
czopki propolisowe podmywaj dupe zimna wod jedz dużo błonika czyli warzyw i owoce ćwicz odbyt to też mięśnie ja z początku robiłem tylko 5 skurczy a tera ponad 100

Gość szkolny mundurek
chciałabym mieć tylko takie problemy......