Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie oślepli

PIPA MIDDLETON jest tak przeciętna

Polecane posty

Gość no nie wiem....
"wy krowy niewydojne, WY SPÓJRZCIE PIZ DY ROSOCHATE SAME NA SIEBIE !" buahahaha swietne teksty!! musze je sobie zapisac i uzywac!! :D swoja droga dokladnie...nie rozumiem roztkliwiania sie nad jej dupa czy oczami...to nie prowadzi absolutnie do niczego, :O

Gość wy krowy niewydojone nigdy
do tej francy rozlazłej poniżej !Nie chciałabyś ze mną stawać w szranki ty stara torbo na pchły :O Jakoś dziwnie przyszedł ci do głowy tekst o mojej doo pie ... bo ty pewno masz lustro w domu i myślisz ,że każdy wygląda jak ty Kostrobata wiedżmo .Idż pod sklep wiochmenko i tam sie udzielaj jak wszystkie stare i straszne baby ze wsi -tylko to cie podnieca .

Gość moim zdaniem to ładna kobieta
wygląda na swój wiek, jest naturalna, uśmiechnieta, pewna siebie - tylko plastikowe Barbie są według Was ladne?

Gość no to teraz moje grzeszki
chcialabys zeby każda byla taka tłusta krowa jak ty, pryszczyska na dupie jak kraterym celulit stad do nowego jorku i zwisy do kostek to cała ty

"...nie zesraj sie bo ci żyla pęknie..." i wysłowić sie też nie potrafisz !:O ale za to doopsko komuś obsmarować to pierwsza !pIZDOLIZIE JEDEN W zabek czesana i wieczną ondulacje szarpana !:O

Gość ta od grzeszków he he
ile masz lat ? Ze tak zapytam ...bo mam wrażenie ze z 10 :) Swoich bliskich też tak oceniasz? Znasz wogóle tę całą Pippe ? No własnie ...wystawiasz wizytówkę sama sobie .🖐️

tak to jak ocenisz ta idiotke powyzej ??? na pewno dojrzala w ch... po tym co pisze. A o pippie napisalam na poprzedniej stronie i chuj co ja o niej myśle ????? myslisz ze ja ta obchodzi co w Poslce na zasranej kafeterii o niej pisza ????

wracaj do rynsztoka prostytutko dawać rozwałkowane piździsko żulom, skąd przyszlas SUKO

Biancaaa_to ustaw sie w kolejce i dowalaj....ale zal mi ...och...bianca sie dowali do mnie .........

poszła won i to biegusiem w podskokach !:P 🖐️ przestanie wreszcie cuchnąć gnojem i patologią .. nie odpisuj nie bede czytać !Nie potrafisz pisać z sensem .

Ines, pilas juz cos? :-D :-D a gdzie podziala sie Twoja przyjaciolka wampirzyca ?? :-D :-D

Gość no nie wiem....
buaaaaaaaaaahaha nie konczcie jeszcze prosze :D:D mialam doline a Wy mi poprawilsyscie humor!! krowy niewydojne, prostytutko, torbo na pchly :D:D niesamowite :D

Gość frentii
Mnie szokuje, ze ona ma 28 lat, a wyglada jak 40latka. W zyciu nie dalabym jej 30stki

Gość sddfff
no brzydka ona jest ale zeby ma piekne, chcialbym takie. zaczne zbierac kase moze za kilka lat uzbieram z 20 tysiecy i tez sobie zrobie takie biale zeby!!!!

jest ladna i ma swietne pochodzenie, jest zona przyszlego Krola - co wiecej moze chciec ?..podziwiam i zycze powodzenia...

To Kate wyszła za księcia, a więcej szumu wokół Pipy... chyba przez to chwytliwe imie

Ines czy Ty dalej nie zaskoczylas, ze PIPA to SIOSTRA KATE ???? ja pier dole :-O PRZECIEZ MOWILAM; ZE CI SIE POJE BALO ! !!

Gość piczka midelton jest zajebiasz
-cza ! czego sie jej czepiacie ? Dziewczyna jakich wiele ,młoda ,chcąza sie bawić i używać życia .A wy co ? potraficie psy wieszać na niej za co? Za to ,że jej siostra wyszła za przyszłego króla ? :D Potem sie dziwią ,ze mówią o nas zazdrośnicy .OTO POLSKA WŁASNIE i jej zbiór malkontentów,maruderów,kombinatorów i wiecznie nie zadowolonych hipochondryków .

Gość ale czy to
że ona będzie żoną króla to takie fajne? Nam się tak może wydawać, ale co to za życie? Wieczna etykieta.

Gość nie skladam zadnych zyczen
ines73 jest ladna i ma swietne pochodzenie, jest zona przyszlego Krola - co wiecej moze chciec ?..podziwiam i zycze powodzenia... a jakie to jest to "swietne pochodzenie " :O?? raczej nie ma zadnego pochodzenia ( czytaj : nie jest szlachcianką ) jest ladna jak na angielke , i ZA ŁADNA jak na zone tego łysiejącego wiewióra :O

Gość ha ha ha ha ha ha ha ha a ha h
"...ZA ŁADNA jak na zone tego łysiejącego wiewióra ..." :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ale sie uśmiałam >

Gość ha ha ha ha ha ha ha ha a ha h
skubnie starą babkę na kasiore i przeszczepi wysepki włosowe i będzie zapier dalał jeszcze za hippisa

Gość zygmunnt
jest paskudna jak rasowa polka wyglada okragla gęba, krotkie nogi maszkara! wystarczy do moskwy pojechac a pelno tam dlugonogich pieknych dziewczyn

Gość podobno faceci agresywni
są najbardziej. No ale przy Was moje Panie to nawet Mike Tyson to słodki i niegroźny misio,

Gość cvcvcv
uwazma zer nie ma nic zleg ani niezdrowego w naszych reakcjach. to tak jakby nagle swiat zaczal zachwycac sie nad aluchem 125 p twierdzac ze to jeden z najlepszych samochodow w historii-no wiadomo ze tka ne jest wiec od erazu zrodzilaby sie fala prpotestow. tak samo w tymprzypadku. nie ma w tym nic dziwnego bo kurcze no soryy ale to naprawde cniedorzeczne zeby zachwycac sie kobieta ktora wyglada tak prz3ecietnie ze to az boli..gdyby wygladala jak bellucci myslisz ze ktos by mial jakies ale????ni sadze. ale pippa jest mm dla mie to nawet paskudna a pupa??? zwykla, normalna jak milion nnych. naprawde przesada

A moim zdaniem, w rzeczywistości jest ładniejsza niż na tych zdjęciach... Bo na tych z linku wyszła bardzo przecietnie, macie racje... ale widziałam jej lepsze zdjęcia i powiedziałabym, że jest całkiem ładna..

Gość Navya
ale np w anglii ta cała pipa uchodz za niezła laskę

Nie o panne Middleton chodzi , jedni się zachwycaja inni nie. . jeden lubi ogórki inny ogrodnika córki, jak mój wujek mawia. chodzi o to że bronicie swoich racji jak niepodległości - do osttaniej kropli krwi,

no w Anglii faktycznie ....jest ...porownojąc do innych niezłą laską. inny kraj inne standardy.

Gość ano ciekawe ciekawe
Anglicy pisza o nich, ze obydwie wygladaja jak dobrze zakonserwowane 40-stki hahah i ze nawet Pipa wyglada na starsza od Kate :P