Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BlackCoffee

Grecja - który region polecacie ?

Polecane posty

okolice Aten, Kreta, Rodos ? właśnie planujemy z mężem wakacje..wybraliśmy Grację:) chcemy poleniuchować na plaży..i trochę pozwiedzać..co polecacie ?

Gość ksantula
mieszkałam na Mykonos piekna wyspa-ma swoje uroki, moge polecic,Kreta tez bardzo ladna

Ja bylam na Kosie. Chodzilo glownie o spokoj i sie nie zawiodlam. Ladna, piaszczysta plaza, niezle kluby, mozna sie wybrac do Turcji, a i na samym Kosie jest troche do pozwiedzania. :)

To popatrzysz sobie na Bodrum z plazy :D Ja Kos moge szczerze polecic, bylam bardzo zadowolona. ;) I plaza naprawde sliczna, a to tez wazne.

Gość to i owo balonowo
bodrum piękne,polecam :D

Gość Turcja jest tansza
od grecji. Ogolnie z grecji nie mam namilszych wspomnien, choc warto zobaczyc. kazdego roku lece dwa razy i za kazdym razem gdzieindziej. Grecy zrobili na mnie wrazenie wazniakow i arogantow. Ogolnie przy obsludze. Sami Turcy sa sympatyczniejsi i Hiszpanie tez. Nie bylam tez zadowolona z jedzenia w Grecji.

Gość agata3
kreta nieszczególna ale polecam Cyklady np.Santorini, zjawiskowa wyspa i jedyne miejsce na ziemi z tych, które widziałam gdzie rzeczywistość jest jeszcze piękniejsza niż na zdjęciach czy filmach

Gość żona.zaktarzona
agata3 - dla mnie takim miejscem był zakhyntos. bylm z grecosem w zeszłym roku i te wszystkie groty, ogromne skały, przejrzysta woda...ahhhhh:)

Gość sunsunsun
rodos ale tylko w malych hotelikach (columbia sun, studia coralli beach...)mają jeszcze grecki klimat i nie są molochami z turystami niemieckimi na kazdym kroku

Gość polecam Peloponez
im bardziej na Pd tym fajniej

Gość foto1111111111111
Columbia Sun! bylam kilka lat temu, jesli hotelik zachowal swoj klimat z tamtych czasow to naprawde szacun.do tej pory milo wspominam i obsluge i mieszkancow wyspy

Gość karnowska
niedawno wrociliśmy z grecji z ostatniego turnusu w tym roku i było uuuper. juz czekam na nastepny urlop!

Gość folegandros
Polecam Folegandros, niewielką wyspę na Cykladach, mało znaną, jak z bajki...Nie ma tłumu przewalających się turystów, a widoki... Ehhh :) Sprawdz w necie :) połączenia na te wysepkę są tylko drogą morską z innych, większych wysp np. Santorini PS. santorini mnie nie powaliła :P

Gość folegandros
o , temat lekko przeterminowany :D

Gość Lolahi
A majówka na Krecie? Zastanawiam się

Gość Misior4
Grecja jest super! Majówka na Krecie jest świetnym pomysłem. Byłam w tamtym roku z netholiday. Pogoda oka, jedzenie fantastyczne w wrażenia niesamowite. Czego chcieć więcej? Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to ten weekend majowy też spędzę w Grecji.

Gość gość
Grecja to generalnie ładny, ale też specyficzny kraj. Trzeba pamiętać o tym, że w trakcie dnia Grecy robią sobie siestę i od 13 do 17 wszystkie sklepy są pozamykane! Czas wolny jest dla nich bardzo ważny. Jak chcecie oszczędzić sobie nerwów i trochę pieniędzy to polecam tanie bilety lotnicze http://maciejm.pl/urlop-w-grecji-i-tanie-bilety-lotnicze/.