Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mortalla

Czy to aż tak głupie ?

Polecane posty

Gość mortalla

nie spałam z nikim ponad rok, moge to zrobić niedługo z brzydkim niskim i mało bystrym kolegą ze studiów. Wiem że nie powinnam ale mam taką chcicę że już nie mogę :/ Czyto aż taka głupota przespać się z kimś tylko dla przyjemności ? :/

Gość do biedronki
jeśli traktujesz to jak czysty, zwykły sex- śmiało!

Gość wszyscy sa szczesliwi
tak to głupie bo to nażuca szatan

Gość mortalla
yhymmm a co ma szatan do tego, jemu to sprawi przyjmeność czy co > Ani nie mam męża ani dzieci on też więc w czym tu grzech ?

Gość mortalla
umiem się zabezpieczyć :/

Gość OneTwo
To daj dupy, komu innemu

Gość mortalla
ale nie chce się teraz nikomu napraszać i starać o względy jakiegoś faceta a on od dwóch lata mnie podrywa i widzę że strasznie chce ze mną być więc dlatego ON.

Gość cogito Wr
A dlaczego musi to być akutat ten niski i mał bystry ??? Ja nie widze w tym nic złego, skoro dwoje ludzi chce się bzyknąć, to czemu nie??? Pozdrawiam ;)

Gość mortalla
no jak już pisałam, nie mam pod ręka nikogo inego kto tak bardzo chciałaby to ze mną zrobić. Każdy facet się mnie boi poza nim :/

Gość edmund sedmund
jaka dziwka ja pierdole :O

Gość tuptup24lata
dlaczego się ciebie boi ?:)

Gość cogito Wr
Boi ???? taka straszna jeseś ?

Gość mortalla
ok dla ciebie moge być nawet dziwką, ale jak sam zaliczasz panny w kiblu na dyskotece i nawet nie znasz ich nazwiska to jest ok ?

Gość mortalla
jestem atrakcyjna nawet bardzo i nie zależy mi abyście w to wierzyli, w każdym razie faceci popatrzą popatrzą, cos tam powiedzą trzęsącym się głosem i na tym się kończy a tych co blizej poznaje uważają że na pewno kogoś mam tylko nie chce powiedzieć :/ kompletnie nie rozumiem ich myslenia. Ci co nie boją sie zagadać i zaproponowac spotkania to albo cwaniacy z żelem na włosach w swoich super brykach albo tacy faceci jak ten o którym piszę.

Gość cogito Wr
no to masz problem..... ;) sex us free :)

Gość poluje na rybę.
tak puszczaj się śmiało potem wszyscy na uczelni będą z ciebie śmiać :D:D:D

Gość tuptup24lata
taka jest właśnie mentalność facetów w Polsce. współczuję Ci... ..ale nie idź z gościem do łóżka, z takiego dziwacznego powodu:) uwierz mi,że zmienisz delikatnie swoje podejście , mowe ciała.. uśmiech.. wyłączysz od czasu do czasu dumę i będziesz miała kogoś, kto Ci się będzie podobał... również w łóżku :)

Gość cogito Wr
"normalny" boi sie ładnych, a mniej atrakcyjny nie ma i tak już nic do stracenia... Przechlapane :/

Gość mortalla
tuptup24lata nie wierzę już w to, przez rok nie spotkałam nikogo kto by naprawdę chciał zabiegać o moje względy, tzn, nikogo kto by mi się naprawdę spodobał. Rok temu skończyłam długi związek i teraz brakuje mi faceta i nawet nie chodzi mi o sam seks ale o jakąś bliskość, czułość, pieszczoty, przytulenie. Faceci się mnie boją i mówi mi to każdy który zamienia się w mojego znajomego, że niby sprawiam wrażenie wyniosłem, zbyt pewnej siebie i wyglądam na jakąś damę :/ kurde nie potrafię zmienić wyrazu twarzy i mimiki taka już jestem. Wystarczy mnie lepiej poznać żeby stwierdzić że nie jestem taka "zła " na jaką wyglądam.

Gość robinson wydm.
trzeba tępić takie szmaty jak ty, gardze takimi co pójdą do łuzka z każdym bo je cipa swędzi.

Gość tuptup24lata
dlatego daj się lepiej poznać.. bądź prawdziwa i naturalna.. dotyk , uśmiech.. trochę kokieterii .. to jest proste.. wy to umiecie robić .. doskonale ..ewolucja to za was zrobiła. Doskonale wiem o czym mówisz, bo mam koleżanki, które mają z tym ten sam problem :) i co ? niektóre z nich są w szczęsliwych związkach z facetami, którzy się im rzeczywiście spodobali :)

Gość tuptup24lata
do robinson coś tam coś tam weź się człowieku ogarnij, bo zdaje się ,że zatrzymałeś się na etapie średniowiecza

Gość mortalla
Jakość zaczęłam tracić nadzieję że spotkam wartościowego faceta w którym będę się w stanie zakochać ze wzajemnością. Ale dziękuję za zrozumienie ;)

Gość mortalla
*jakoś

Gość tuptup24lata
spoko.. cieżko jest być dobrym człowiekiem.. dlatego nie rób tego, bo tak Ci podpowiadają Twoje instynkty.. tzn kieruj się instynktami,ale Tymi prawidziwymi .. skierowanymi w kierunku tych konkretnych facetów;)

Gość oio26.
Oj uważaj miałam taką kumpele jak ty, atrakcyjna fajna dziewczyna ale w miłości to ona szczęścia nie miała, postanowiła przespać się z jakims frajerem po dyskotece ( a do puszczlskich naprawdę nie należała) i pech chiał że z nim zaszła w ciąże i teraz zyje z dzieckiem i z tym debilem któy traktuje ją okropnie i w dodatku jest brzydki. Dzieckiem opiekuje się tylko on a on bawi w mieście od rana do nocy.

Gość robinson wydm.
tuptip czy jak ci tam to pewnie taka sama dziwka jak ty obie się będą wspierać :D:D:D

Gość tuptup24lata
jestem

Gość tuptup24lata
nim