Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anciak

Fryzury na odstające uszy

Polecane posty

Gość Anciak

Hej Mam odstajace uszy.. Nie mam pojecia jakie fryzury juz nosic..Nosilam opaski,zwiazywalam kucyki,kucyk,koki na uszy,ale chcialabym w koncu ja zmienic,zeby nikt nic nie podejrzewal. Teraz bd lato i bd rozwiewalo wlosy,a chcialabym bardzo je rozpuscic..,niestety co zrobic,zeby nie rozwiewalo tych wlosow?Pomozcie..

Gość odstajace uszy
tez mialam kiedys odstajace uszy, zawsze chodzilam w rozpuszczonych wlosach, troche je zawsze tapirowalam ,zeby byly bardziej napuszone. nigdy nie przejmowalam sie tym ,ze mi je rozwieje. nigdy nie nosilam kucyków. zawsze mi to przeszkadzalo, wiec zrobilam sobie operacje i teraz mam piekne przylegajace uszka :)

Gość Anciak
Ja nie mam wlasnie napuszonych wlosow.. Ja od niedawna lakierem je wlasnie pryskam to troche pomaga,ale nie za bardzo. Zazdroszcze Ci i to bardzo..,a pamietasz moze gdzie robilas uszy?

Gość odstaajece uchale
hej , ja też mam odstające uszy ,noszę fryzurkę boba , u mnie nie widać bo mam bardzo gęste włosy , ale też marzy mi się zmiana fryzury choć w naszym przypadku za wiele poszaleć nie można :o

Gość Anciak
A ja wlasnie mam takie przylizane wlosy i nosze zwiazane wlosy,wydaje mi sie,ze wlasnie sa juz jakies podejrzenia.. i boje sie tego..I chcialabym zmienic jakos fryzure..Teraz wakacje bd i chcialabym miec rozpuszczone wlosy..,ale jak bd rozwiewalo to bd widac uszy.. Pomocy!

Moja koleżanka ma odstające uszy i z tego powodu zawsze chodzi w rozpuszczonych włosach. Tylko kilka razy widziałam ją związanych. Ostatnio jednak mówiła, iż zdecydowała się na operację uszu. Znalazła już nawet lekarza dr Kratochwila we Wrocławiu, który podobno jest bardzo dobrym specjalistą w tej dziedzinie. Stwierdziła, iż ma już dość swojego kompleksu.

cześć. j azamiast fryzury polecam operację uszu! zamiast do fryzjera odkłądac do skarbonki i później zwiazac po operacji i mieć gdzieś że sie włosy nie ukłądaja. Zycie o 100 procent jest lepsze!!!

moje życie jest piekniejsze pomimo że operacje zrobiłam dopiero w wieku 24 lat...prawie 25! Każda fryzura mnie kocha a wczesniej w rozpuszczonych nawet uszy wyłąziły bo mam cieniutkie...a zwiazac sie nei dało bo mi wstyd byłonawet przed sobą w domu tak chodzić! NIE ZASTANAWIAJCIE SIE CHWILI. Ja robiłąm uszka u dr.Nawrockiego. Super specjalista

ja tez mam odstajace uszy i nigdy nie nosilam spietych wlosow,jednak natknelam sie niedawno na super nowosc nie wiem czy ktos slyszal o korektorach silikonowych???ja je nosze juz od pewnego c

ja zakupiłam na allegro i chciałam się Wam pochwalić, że pierwszy raz od dzieciństwa mogłam spiąć włosy w ważnym dla mnie dniu. żadna fryzura mnie tak nie cieszyła jak zwykły kucyk

Gość jolciajolcia
ale gdzie to jest ? chyba nie ściągacie tego z zagranicy ?

Gość Anciak
A znacie moze opinie o lekarzach,szpitalu OMEDA w Bialymstoku?