Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajkojajko

ból po badaniu

Polecane posty

Gość jajkojajko

dziewczyny, czy po badaniu usg w ciąży=wewnętzrnym, bolał was brzuch??? mnie cholerni boli od wyjscia z gabinetu. boję się trochę, nic nie będzie???

Gość hjjkjhkhgfdt
nie nie bolał a jaki to rodzaj bólu ? ciagły czy skurcze ? może weź no-spę na wszelki wypadek, ale po konsultacji z lekarzem

Gość jajkojajko
no ból taki , napięty brzuch jak przy zgazowanych jelitach może.... czasem kłuje

Gość jajkojajko
up

normalnie to to nie boli ja osobiscie mialam wiele razy takie usg i zero po tym komplikacji,A nie mozesz do gina zadzwonic i zapytac???

Gość jajkojajko
no jest 22:48, jak mam dzwonić? moze to z emocji te bóle, juz jakby lepiej.

moj gin był czynny cała dobe jeśli chodzilo o takie sprawy ale normalny ból to to nie jest

napięty brzuch-mi się na myśl nasuwa że to skurcze braxtona-nic złego ;) znjadź pozycję w której ulży,nie masuj brzucha podczas takiego "bólu" podpowiem że leżenie na boku najczęściej pomaga

jesteś gdzieś około 20tc lub więcej ? jeśli tak to są to te skurcze,bo najczęściej się pojawiają po 20tc jeśli występują takie napięcia powyżej 20 na dobę to powiedz to lekarzowi,mój mi zawsze kazał to liczyć bo narzekałam na to,pewnego dnia miałam prawie 30 i dostałam receptę na tabletki... i jakbyś zaczęła rodzić to uwierz,że to jest całkiem inny ból