Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda0226

Krwawienie po stosunku. Pomóżcie.

Polecane posty

Gość mloda0226

Witam... Prosze was dziewczyby pomóżcie mi. Byłam z chłopakiem około 4 lat Kochaliśmy się i wszystko podczas stosunku było ok. Rozstaliśmy się i ja poznałam mojego obecnego chłopaka... Zaczeliśy się strać o dziecko moje cykle są 27 dniowe ... i w dniach od 10-17 kochaliśy się i wszystko było ok... Teraz mam 21 dzień cyklu... Kochaliśmy się a po stosunku dostałam krwawienia. Nigdy wcześniej tak nie miałam... Okres mam mieć dopiero za tydzien... nic mnie nie boli... Nie wiem co sie stało ... Martwie się:(... Czy byłam we wczesnej ciązy i poroniłam ? Czy może coś jest ze mną nie tak?

Gość to moze byc oznaka
nadzerki, penis uderzyl w nia i stad plamienia. Najlepiej pojsc do ginekologa i poddac sie kontroli.

Gość mloda0226
krew była bardzo żadka i trwało ono bardzo krótko ... Boje się tylko że mogłam być we wczesnej ciąży o której jeszcze nie wiedziałam i poroniłam ;( Bardzo s ie martwie... a wiecie jak sie u nas w Polsce czeka na wizyte u ginekologa

Gość ja mialam podobnie
ale przebadalam sie i nic mi nie jest ...

Gość alinnnnnaa
Wiemy wiemy jacy sa polscy lekarze... to może byc od nadzerki a jesli jestes w ciązy to nie koniecznie musialas poronic... wszystko w tobie pecznieje wszystkie narzady ... nie trodno wtedy o podraznienia... bo wszystko jest w tym czasie bardzo ukrwione... Radziłabym wykonać test w dniu spodziewanej miesiączki a jeśli nie możesz wytrzymać to kup bardzo czułu który wykrywa najmniejsze stężenie HCG

Gość mloda0226
Ja mam dopiero 19 lat i już nadżerka ??

Gość siri
Nadżerka jak nic...miałam tak samo...koniecznie idż do gina.Ja brałam tabl.dopochwowe ale mi nie pomogły i miałam zabieg zamrażania....teraz jest ok.już od wielu lat ,ale trzeba sie kontrolować.