Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onanannananannanannannannnna

zaproponował spotkanie i... milczy

Polecane posty

witam, mam problem.otóż poznałam fajnego faceta na portalu randkowym, piszemy ze soba już bardzo długo, w sobote zapropnował po raz kolejny spotkanie ustaliliśmy WSTEPNIE że pasuje nam środa, TA SRODA. tzn powiedzieliśmy kiedy konczymy swoje prace i ze no spoko, i tak na tym stanęłol, nie było dogadane miejsce spotkania. rozmawialismy chwile wczoraj on spytal czy chce sie spotkac ja napisałam że tak on napisał że to fajnie ale że musiałam kończyć to na tym się skończyła rozmowa, potem byłam jeszcze on line ale on sie już nie pojawił i póki co CISZA no i nie wiem na czym stoje. bo nie napisał nic w końcu ja sie już tak psychicznie nastroiłam na to spotkanie no ale wiadomo że na spotkanie ubrałabym sie inaczej niż po prostu na co dzień, a zd rugiej strony obawiam się że jak sobie odpuszcze, ubiorę się normalknie a on napisze jak już wyjde z domu no to co wtedy??:(poradźcie proszę.

nikt mi nie odpisze?:(

no to dzięki....

No to w takim razie poszukaj sobie innego faceta jeżeli tamten się nie interesuje, nie odzywa.

Gość fdffgfgdfsdf
a czego sie spodziewac po portalu randkowym, nie tylko z toba pisze

Gość arz
Musi coś teraz być w jedzeniu, bo kiedyś kolesie zachowywali się zupełnie inaczej, lepiej, rycerzowato, z klasą,na poziomie...

Gość siri
Trafiłaś na faceta ,który nie potrafi odnależć sie w realu....