Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa2203

pomocy, odpowiedzcie!!

Polecane posty

Gość ciekawa2203

witam. Mam pytanie, kochałam sie z chłopakiem w dni niepłodne. Nie zabezpieczylismy sie, ani prezerwatywa ani innymi srodkami antykoncepcyjnymi. Narzeczony gdy czuł że będzie dochodzil wycofał się i doszedł NIE we mnie. Czy jest jakaś możliwośc , że mogło dojść do zapłodnienia? Nie jesteśmy gotowi na małego bejbusia. Prosze o ospowiedzi:(

Gość hhahhaaha
hahahhahahahaha pucz sie najpierw Biologi i wychowania sexualnego hahhahahahahaa a potem bierz sie za sex tak bedziesz miala czworaaczki tępy móżdku:O

Gość hhahhaaha
bejbusa:D:O

Gość adinnnaaa
a niby skad wiesz, ze mialas dni nieplodne? mierzysz temperature? badasz sluz?

Gość ciekawa2203
do hhahahahha czy jak Ci tam. Nikto zdanie Ciebie nie prosił. Akurat biologie to ja umiem. Chodzę go ginekologa, a dni niepłodne wiem kiedy mam a kiedy nie.

Gość ciekawa2203
Niektórzy ludzie są naprawde chamscy, nie znają osoby osobiście a oczerniają ją publicznie.

Gość hhahhaaha
to sie zastanow 3 razy zanim cos napiszesz bo zeby uprawac sex to trzeba miec jakies pojecie w dni nie pldnoe akurat w ciaze zajsc nie mozna dla twoj wiadomosci !!!!!! to tylko swiadczy o twojej glupocie i o niczym innym

Gość ciekawa2203
a słyszałaś o tym że plemniki zostają w macicy do 5 dni? Ty o tym słyszałaś? nie masz prawa mnie oceniać!! o Twojej głupocie świadczy brak kultury osobistej!!

Gość autorko stara sie
jak ktos napisal o bejbusa:O masz duza nie wiedzę w dziedzinie wychowania sexualnego!!!

Gość liliiii
Nie wiem skąd miałaś pewność , że akurat to były niepłodne? byłaś u lekarza czy robiłaś test owulacyjny? wątpię. tak na przyszłość zacznij je stosować, ja mam taki na ślinę TesterAfrodyta-mogę polecić bo jest skuteczny, nie będziesz musiała szukać pomocy w sieci.

Gość autorko oooooooooo
a ktory to byl dzien cyklu ze piszesz ze to byly nie plodne?

Gość ciekawa2203
Do lilli przynajmniej jedna osoba potrafi być wyrozumiała. Jeśli chodzi o test Afrodyta nigdy go nie stosowałam. To był 6 dzień po okresie. Okres trwa przez 6 dni.

Gość Dziewczyno!!!!
Ja nawet w płodne uprawiam sex bez zabezpieczenia nie kończąc we mnie i w ciąży nie jestem więc jak ty w dni nie płodne mogłaś zajść pomyśl logicznie.Nie wydaje mi się żebyś miała więcej niż 17-18 lat bo starsze takich pytań nie zadaja...

Gość Dziewczyno!!!!
I twoja ostatnia wypowiedz utwierdziła mnie w tym przekonaniu!!Jak długie masz cykle??Bo z tego wynika że to były płodne.

Gość ciekawa2203
to widocznie jesteś farciara.. żle zrozumiałam okres mam co 28 dni. czyli wychodzi na to że miałam dni niepłodne. Tak mi powiedział ginekolog. Tłumaczył mi na zasadzie: jęsli cykl trwa 28 di, to 14 dzień razem z okrese4m to dnie niepłodne.

Gość ciekawa2203
Więcej pytań nie zadaje!!! przekonałyście mnie że nie mogłodojśc do zapłodnienia. Wielkie dzięki!!!!!!

Gość mjjnhxvfnscvc
czyli prawie idealnie dni płodne. 12 dzień cyklu! gratuluję znajomości własnego ciała. no i biologii

Gość ytyreewwewwwwww
to plodne jak byk:D

Gość mjjnhxvfnscvc
zmień ginekologa! owulacja mogła nastąpić troszkę wcześniej lub troszkę później. nawet w google można znaleźć kalkulator dni płodnych, to nie boli

Gość ciekawa2203
niepłodne, zawsze tak miałam i nie zaszłam w ciąze do tej pory! cykl kończy mi się na 14 dniu nie na 12! pa

Gość ytyreewwewwwwww
28 dniowy cykl to 14 wypada dni plodne tępa dzido hahaha skoro wiesz lepeij to po co zakladasz topik i sie glupio pytasz naucz sie okreslac dni plodne i nie plodnie a potem uprawiaj sex bo za nie dlugo zadasz pytanie jestem w ciazy i co ja mam teraz zorbic:O

Gość ytyreewwewwwwww
niepłodne, zawsze tak miałam i nie zaszłam w ciąze do tej pory! to nie dlugo mozesz zajsc skoro dla ciebie to sa dni nie plodbe hahahhahahahahaha

Gość ytyreewwewwwwww
u staraj sie dalej o bejbusa:D

Gość olivia dunham
no ale skoro sama napisalas, ze plemniki utrzymuja sie w macicy do 5 dni to jak w pysk strzelil mozesz zajsc. Co za tepa strzala:o

Gość ciekawa2203
jeśli bede w ciązy to na pewno Cie o tym powiadomie. Chamstwo! nie musiałaś czytać tego tematu

Gość Dziewczyno!!!!
To dni płodne!! pamiętaj czasami owu się przesuwa i dlatego dni płodne występują między 10 a 16 dniem cyklu.W tym czasie jest największe prawdopodobieństwo zajścia.Ty myślałaś że masz tylko jeden dzień płodny?No proszę cię...!!!I tak oto skąd jest tyle nie chcianych ciąż...

Gość mjjnhxvfnscvc
wiesz bo ogólnie trudno zajść w ciążę. z mężem kochając się bez zabezpieczenia nawet w dni płodne. osiem miesięcy nam to zajęło. ale jak to mówią głupi ma szczęście. i pewnie biorąc pod uwagę Twoją powalającą wiedzę za chwilę będziesz miała bejbusia.

Gość ytyreewwewwwwww
mjjnhxvfnscvc bejbusa hahahaa

Gość kalijanika
tu matematyka sie kłania, nie tylko biologia:D cytat: ciekawa2203 a słyszałaś o tym że plemniki zostają w macicy do 5 dni? Ty o tym słyszałaś? nie masz prawa mnie oceniać!! No to wg mnie 12 + 5 = 17 - w tych dniach ( równiez w 14-ym :P ) może dojść do zapłodnienia . Ale niekoniecznie, jesli wytrysk był NA PEWNO CAŁY poza pochwa .

Gość ciekawa2203
pamietajcie o tym że on we mnie nie doszedł drogie panie.