Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonożółte oczka

Odpowiem na wszystkie erotyczne pytania - 26 lat

Polecane posty

Gość monka przenna
Czemu nie dotknęłabyś innej kobiety a pozwoliłabyś się dotykać, to jakaś sprzeczność ;P On odwzajemnia Twoje uczucia? Jesteś pewna, że nie chodzi mi tylko o sex o lodziki w miejscu pracy ?

Fajna zabawa ;) A moze jakis pan sie da namowic na takie przepytywanko? :P

zielonożółte oczka - moża na gg chcesz porozmawiać? chętnie:) podaj gg Czemu nie dotknęłabyś innej kobiety a pozwoliłabyś się dotykać, to jakaś sprzeczność ;P On odwzajemnia Twoje uczucia? Jesteś pewna, że nie chodzi mi tylko o sex o lodziki w miejscu pracy ? nie wiem czemu, jakoś mnie to brzydzi:o chociaż na 100% nie jestem w stanie powiedzieć czy nie wkręciłabym się w pieszczenie kobiety po alkoholu uczuć moich raczej nie odwzajemnia, ale wie co ja czuję. gdyby chodziło tylko o sex myślę, ze nie wychodziłby spod mojego biurka;) on stara sie być przede wszystkim przyjacielem

1. Lubisz byc ospermiona i czuc sie jak suka ? 2. Pozwalasz sie potraktowac w seksie jak dupa do zerzniecia ? 3. Lubisz byc zwyzywana od suk i szmat w czasie rzniecia ? 4. Zrobilabys loda obcemu w przyplywie fantazji ?

zielonożółte oczka - wole tu nie podawać, w stopce jest mój mail, tam jeśli chcesz podeślij mi swój nr gg

1. Lubisz byc ospermiona i czuc sie jak suka ? 2. Pozwalasz sie potraktowac w seksie jak d**a do zerzniecia ? 3. Lubisz byc zwyzywana od suk i szmat w czasie rzniecia ? 4. Zrobilabys loda obcemu w przyplywie fantazji ? 1. uwielbiam 2. tak 3. nie 4. tak, i zrobiłam kolesiowi poznanemu na kafe z którym widziałams ię 2 razy

tak, i zrobiłam kolesiowi poznanemu na kafe z którym widziałams ię 2 razy w gumce czy bez ? polknelas ? widze ze prawdziwa z ciebie suczka ;)

Gość .........,,
grzeczna suka z ciebie

Gość monka przenna
Kurde, chyba jestem w takiej sytuacji jak Ty, tyle, że na odwrót, głupio bardzo :( Czy tego loda potraktowałas jak zdradę? Miałaś moralniaka? On o tym wie?

Gość .........,,
plunal kiiedys ktos na ciebie jak robils mu loda wiem ze lubisz to

Gość fun pończoch
znów siedzisz na kolanach tego buraka?:)

Gość fun pończoch
zielonożółte oczka sorki nie odpisywałaś wiec z przymrożeniem oka było to siedzenie na kolanach szefa buraka:) sonie wiem czy z tymi szczerymi odpowiedziami to wszystko prawda ale podoba mi sie Twój sposób myślenia:)

Kurde, chyba jestem w takiej sytuacji jak Ty, tyle, że na odwrót, głupio bardzo Czy tego loda potraktowałas jak zdradę? Miałaś moralniaka? On o tym wie? moralniaka?? gdybym dostała to czego chcę w związku to bym nie szukała tego poza nim. nie, ni emiałam morlniaka. i on o tym nie wie plunal kiiedys ktos na ciebie jak robils mu loda wiem ze lubisz to nie, nikt nigdy znów siedzisz na kolanach tego buraka? nie i nigdy nie siedziałam:p

Gość .........,,
pozostaje miec nadzieje ze ten ktos traktuje cie odpowiedni jak na to zaslugujesz , i po to ten zwiazek parodia kontatow ludzkich ale z wami tylko to mozna robic ,co do pyt. to szkoda wszytko przed toba

Czy jakby facet miał kobietę ale Ty wiedziałabys o tym , jednak kręciłby Cię niesamowicie poszłabyś z nim do łóżka , uwiodłabyś go ?

Gość monka przenna
Co ci takiego dał koleś z kafe co to go dwa razy na oczy widziałaś czego nie daje kochanek? Bo tak dziwnie to zabrzmiało ;) Chodzi tylko o brak odwazjemnienia?

Gość fun pończoch
Czy dala byś sie namówić facetowi z którym jesteś w jakimś tam związku na sex w trójkącie? lub coś w rodzaju Cuckold?

Czy jakby facet miał kobietę ale Ty wiedziałabys o tym , jednak kręciłby Cię niesamowicie poszłabyś z nim do łóżka , uwiodłabyś go ? tak, jestem z żonatym facetem, ale to on zaczął Co ci takiego dał koleś z kafe co to go dwa razy na oczy widziałaś czego nie daje kochanek? Bo tak dziwnie to zabrzmiało Chodzi tylko o brak odwazjemnienia? z kolesiem z kafeterii rozmawiałam prawie rok, zanim sie z nim spotkałam, a kochanka jeszcze wtdy nie miałam Czy dala byś sie namówić facetowi z którym jesteś w jakimś tam związku na sex w trójkącie? lub coś w rodzaju Cuckold? tak

Gość ja tez mam pytanie.
skad sie biora takie latwe dupodajki jak ty co to kazdemu siorpia kija?????? Lubisz jak ludzie traktuja cie jak siorpacza do lykania???? Siorpiesz za darmoche czy za kase? nie to zebym niedal ci do siorpania ale napewno nie p[okazal bym sie na miescie z czyms takim jak ty:D dziure tez nadstawiasz wszystkim? Jak by co to jestem chetny ale za darmoche bo siorpaczom nie place:D

Gość pelno tego dziadostwa przy kra
jowkach stoi. No i amatorow tego syfu tez nie brakuje. Ale wiadomo sysf do syfu ciagnie:D

Gość fun pończoch
zielonożółte oczka olewaj głupie oceny , przecież jak sie komuś nie podoba niech tu nie pisze i znajdzie sobie temat z radia maryja:)

szkoda nerwów na takich frustratów....siedzi pewnie teraz przed kompem i marszczy freda czytając Twoje odpowiedzi ;)

Gość .........,,
faktcznie az sie wzruszylem ja bym z toba interes zalozyl i bys sie przydala na cos i bylo by wesolo i ciekawie powaznie mowie