Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

taniec na stole

Polecane posty

W ub. tygodniu na domówce u kolegi trzy dziewczyny ( w tym moja) postanowiły trochę urozmaicić imprezę i zatańczyły na stole. Wyglądało to tak, że każda osobno wchodziła na stół i dawała popis. Nie wiem teraz, co o tym myśleć, podniecały w końcu nie swoich facetów. Skoro takie rzeczy robi przy mnie, co dopiero może robić, gdy nie widzę.

A co w tym złego? :) zresztą nie sama bo z koleżankami:) Jest młoda to sie bawi :) jejkuuuu przecież to tylko taniec.

no ale wiecie, to były takie tańce bardziej erotyczne ( z kręceniem pupą, przysiadami itd). Tańczyły na obcasach, jedna najwyższa bez butów, były w spodniach, bluzki podciągnęły lekko do góry

Pewnie były pijane :P możesz powiedzieć, że jesteś zazdrosny i nie chcesz żeby inni widzieli co tam za "skarby" chowa :D ale ogólnie nic złego nie zrobiła

to spójrzmy na to z odwrotnej strony...:) Skoro mówiłeś że takie ruchy podniecają to ona musiałay mieć do Ciebie pretensje o to ze patrzałś na pozostałe koleżanki jak tańczyły i Ciebie to kręciło:P a jak widać nie ma więc Ty również nie powinieneś się czepiać...bo wedłóg mnie nie masz powodu:)

wypiły wtedy po drinku i nie były pijane. To w końcu była ich inicjatywa i trudno, żeby miała mieć do mnie o to pretensje, co sama robiła. Nie są zresztą jakimiś szczeniarami. One były w wieku 23-27 lat.

Skoro naprawde aż tak Ci to przeszkadzało to pogadaj z nią o tym że niepodoba Ci sie takie zachowanie :) Tylko z drugiej strony może sobie przez to pomyśleć że jesteś "sztywniakiem". Moim zdaniem poprostu dobrze się dziewczyny bawiły i tyle...

no widzisz, a one zachęcały jedna drugą i w ten sposób to poszło. I nie krępowały się tańczyć z gołym brzuszkiem.

Gość 3525235235325235252
patologia

Gość cececece231 hmmm
hahahha znow cie mam ciulu!!!!!!!!!!! znajde cie wszedzie!!!!!!!!!!!!!!! SPRAWDZCIE GO ZACZYNA TEMAT PO RAZ SETNY A JAK KTOS ODPISUJE TO MASTRUBUJE SIE PRZY TYM ZBOK PIEPRZONY

tak zdarza!! Przecież to tylko goły brzuszek nie pokazała nic wiecej!! Juz na plaży więcej ciała jest odkrytego!!

motylek: chodzi mi o podtekst seksualny, który w takim tańcu jest zawarty i podniecanie innych facetów. A Tobie zdarza się to robić na domówkach?

Gość cececece231 hmmm
MTYLE ODPISUJESZ 50 LETNIEMU SPOCONEMU MASTRUBATOROWI!!!!!!!!!!!! SPRAWDZILEM GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie lubię niedziel: ona przy mnie zachowywała się tak pierwszy raz, a jesteście ze sobą pół roku.

Gość cececece231 hmmm
piszesz ten sam temat po raz setny,podszywasz sie pod laske spadaj zboku pieprzony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mastrubator!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość JYGVDXDXDGGT
to jakis zboczek jest! ten temat widze juz chyba 3 raz! niby ma problem ale jak zlapie jakas laske do rozmowy to ciagnie temat i sie przy tym pewnie slini o ile nie jedzie na recznym :O a kyszszsz zboczencu!!!!

nie lubie niedziel: ja też nie, ale mam właśnie trochę podobne odczucia, tylko aż wstyd mi było pisać w ten sposób o swojej dziewczynie. No ale jak inaczej nazwać wywijanie tyłkiem przed obcymi facetami.

szczerze to współczuje Ci dziewczyny.Nie wiem gdzie się podziała dziś godność pseudo kobiet.narka!

Dokładnie. Poza tym weszła tam w wiadomym celu - nakręcić facetów, jakby chciała tylko potańczyć to mogła normalnie stojąc na podłodze - z Tobą :O