Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

taniec na stole

Polecane posty

Gość cececece231 hmmm
nie lubie niedziel jeszcze nie zajarzyła hahahahahah------------------NAPISZE DRUKOWANYMI----------ODPISUJESZ ZBOKOWI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no widzicie, a niektórzy piszą mi tu, że taki taniec to tylko dobra zabawa itd. Dla mnie - i dla pozostałych facetów też- to na pewno nie tylko zabawa.

Gość cececece231 hmmm
FAKT NAKRECAJ GO DALEJ MOZE ZGWALCI ZBOK JAKIEGOS DZIECIAKA BO GO NAKRECISZ!!!!!

Gość cececece231 hmmm
KURWA SAM JESTES ZBOCZONY PIEPRZONY TROLL DOBRZE O TYM WIESZ NA DRUGI RAZ WLEJE WSZYSTKIE LINKI DO TEMETOW KTORE ZACZOLES!!!!! A NAZBIERALO SIE ICH ZE HEHEE

pewnie nie jeden już w myślach ją tam pukał na tym stole. Reasumując - dla mnie laska - żenada, jedna z tych od których należy się z dala trzymać

no wiesz, w sumie jakby nie było to moja dziewczyna. Tylko tak zastanawiam się nad przyszłością tego związku.

Gość cececece231 hmmm
faktycznie masz problem idz do psychiatry

Gość mociarella321
Hey! Znalazłem ostatnio całkiem nowy sposób na zarabianie w Internecie. Całość wygląda bardzo interesująco, a zarobki przekraczają nawet 5000zł. Żeby dowiedzieć się więcej wystarczy wejść na stronę http://dobryzarobek.pl/index.php?id=8e3de8a78 26e7a55971b1f340a8e75aa , a tam wszystkiego się dowiesz.

Gość bhyt123456
popapraniec!!!!!!!!!!!!!!!

rozpatruję sytuację, nie jestem żadnym popaprańcem. Każdy ma czasem wątpliwości.