Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

sex w czasie jazdy

Polecane posty

Gość jaaaaa_aaa
ale w czasie jazdy na nartach.... wodnych rzecz jasna.

Gość onnnnn
kurde znam przypadek autetyczny jak dziewczyna młoda robiła facetowi laske podczas jazdy i poszli na czołowke dziewczyna zgineła na miejscu masakra koles sie wywynoł bo miał kase po 40 stce dziewczyna miała 19 lat

słyszałem, że niektórym zdarza się to robić w czasie jazdy i zawsze jakoś tak traktowałem to z niedowierzaniem.

Gość onnnnn
mi sie zdazyło kilka razy lodzik albo bawiła sie reka fajna sprawa

ja bym się na takie coś nie zdecydował, bo jak moja robi mi dobrze, to za bardzo odlatuję.

onnn przypadek dość drastyczny :/ ale faktycznie nie jest to najbezpieczniejsza pozycja :/ ja słyszałem o przypadku jak facet skorzystał z usług tirównki i ktoś w niego uderzył jak stał na poboczu w sumie nic nie zwykłego poza tym że traf chciał że to była jego teściowa. co do samego sexu podczas jazdy to wyobrażam sobie tylko jedna pozycję w jakiej było by to możliwe, ale nie zdecydował bym się :P

wyobrazić to sobie jestem w stanie, ale uważam tych co to robią za kompletnych wariatów.

Gość ONET
Tex nie wierzylem, że laska podczas jazdy jest niemożliwa i niebezpieczna dopóki sam tego doświadczyłem! Oj jak człowiek kutasem myśli a nie glową to wszystko jest możliwe nawet kraksa! Pozdrawiam Jolę z łukasiewicza, ma talet do loda za kółkiem, oj ma!