Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta 22lata

udar muzóg

Polecane posty

Gość marta 22lata

moja mama miała udar mózgu chciaŁa bym jej pomuc ale nie wiem jak szukam najlepszego szpitala którzy ja postawia na nogi została mi tylko ona muj tata nie zyje umar na raka nie chce stracic mamy pomuscie mi je postawic na nogi mam sparyzowane prawe strone ciała i nie moze sie poruszac sam i ciezko muwi ze jej nie rozumiem nie wiem co mam robic

Gość poszukaj rehabilitanta
najlepiej prywatnie takiego któryby przychodził i ćwiczył Mamę w domu, niestety to się wiąże z kosztami na państwową służbę zdrowia nei ma co liczyć niestety Mama jest teraz w szpitalu czy już wypisana do domu ? jakie były zalecenia lekarzy ? zlecili jakąś fizykoterapię ? powinni wypisać skierowanie albo skierowanie do dalszej opieki u lekarza neurologa poszukaj przychodni rehabilitacji i spytaj rehabilitantów czy podjeliby się prywatnej rehabilitacji... moja babcia w styczniu złamała nogę, dwa miesiące była na wózku inwalidzkim, potem znalazłam prywatną rehabilitankę która przychodziła do niej i ćwiczyła z nią, robiła masaże, to była młoda dziewczyna, ledwo po studiach ale bardzo zaangażowana i fachowa, jedno spotkanie kosztowało 30 zł więc nie tak dużo, po 10 spotkaniach już się babci bardzo poprawiło, noga przestała puchnąć i zaczynała powoli chodzić

Żeby pomóc znaleźć ci rehabilitanta, musisz powiedzieć z jakich okolic jesteś...

a prywatna rehabilitacja wcale nie oznacza, że lepsza... znam znakomitych rehabilitantów, którzy pracują w państwowych zakładach..